Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Allplan & SCIA - proiectare arhitecturală asistată de calculator

Allplan & SCIA - proiectare arhitecturală asistată de calculator

Competence Center Moldova organizează CURSURI profesionale de perfecționare în domeniul Proiectării Asistate de Calculator:
"Tehnologii moderne de proiectare arhitecturală asistată de calculator"
Ce voi învăța?
  • Utilizarea eficientă a resurselor tehnologiilor informaţionale. Metodologia proiectării asistate de calculator. Abilități de modelare și proiectare conform cerințelor conceptului BIM.
Allplan & SCIA - proiectare arhitecturală asistată de calculator
3800 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Competence Center Moldova impreuna cu Universitatea Tehnica organizeaza CURSURI profesionale de perfectionare in domeniul Proiectarii Asistate de Calculator, conform cerințelor conceptului BIM, cu denumirea:

TEHNOLOGII MODERNE DE PROIECTARE ARHITECTURALĂ ASISTATĂ DE CALCULATOR

constând din doua discipline esențiale:

1. TEHNOLOGII INFORMAŢIONALE ÎN PROIECTARE - 16 ore
2. METODE INOVAȚIONALE ALE PROIECTĂRII CLĂDIRILOR - 56 ore

La sfarsitul cursului sunt inmanate Certificate CRP eliberate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova in cadrul Centrului Universitar de Formare Continua
Planul de studiu
    Cursul consta din doua discipline: TEHNOLOGII INFORMAŢIONALE ÎN PROIECTARE - 16 ore si METODE INOVAȚIONALE ALE PROIECTĂRII CLĂDIRILOR 56 ore (in total 72 ore)
Cerințe
  • Studii in domeniul Arhitecturii, Urbanismului si Designului Interior)
Publicul țintă
  • Cursul este adresat atat incepatorilor, cat si celor care au deja experienta in CAD: absolventilor si specialistilor ce doresc sa lucreze in softurile de proiectare.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
bd. Dacia, 39, blocul de studii nr. 9 Chișinău
raduneeds@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3