Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Atelierul de Jucării: Bufnițe

Atelierul de Jucării: Bufnițe

Vino în lumea păpușilor!

Clubul de creație Apollo vă invită sâmbătă, 3 martie 2018, ora 13:30 - 15:30, la ATELIERUL de JUCĂRII : BUFNIȚE.

In cadrul acestui atelier vom face bufnițe. Cei interesați vor putea învăța care sunt pașii de realizare a unei bufnițe. De la un atelier la altul, și de la o lună la alta, copii vor putea să își dezvolte imaginația și îndemânarea, realizând tipuri diferite de jucării.
Atelierul de Jucării: Bufnițe
250 MDL
0
Chișinău
Română
3 martie 2018
Înscrie-te la curs
Descriere
Activitatea se adresează atât copiilor, cât și parinților, tinerilor și adulților. Considerăm că ar este oportun ca părinții și copiii să petreacă timp liber într-un spațiu neutru, făcând ceea ce li se pare distractiv, dar totodată atractiv și creativ. Părinții vor desfășura aceași activitate cu propriul copil, dar nu vor fi în concurență. Prin acest tip de experiență copii vor deveni mândri de părinții lor și se vor putea crea raporturi superioare de relaționare părinte-copil. la acest eveniment nu este obligatorie prezența părinților, dar pot participa și aceștia. De asemenea, activitatea se adresează tinerilor, adulților și vârstnicilor.

Vă invităm într-un ambiant plăcut, cu muzică clasică, ceai și fursecuri, o atmosferă caldă și prietenoasă, unde se leagă prietenii valoroase și relații mai stabile între membrii familiei.

- Durata: 2h.
- Costul atelierului: 250 lei / participant (materialele sunt incluse)
- Ofertă: 200 lei / participant, dacă aduceți un prieten.
- Participarea este posibilă numai pe bază de înscriere până la data de 5 martie 2018, telefonic, prin whatsapp sau e-mail, în funcție de locurile rămase disponibile.
- Locuri disponibile 10.


Vă așteptăm!
Data de început
3 martie 2018
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Gheorghe Asachi, nr 20/2, Chișinău
ClubuldecreatieApollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3