Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Бесплатный вводный тренинг по продажам

Бесплатный вводный тренинг по продажам

Тренинг на котором вы получаете рабочие инструменты для успешной работы в продажах.

Запишись сейчас на тренинг по продажам!
Бесплатный вводный тренинг по продажам
Gratuit
0
Chișinău, Centru
Rusă
Бесплатный вводный тренинг проходит в каждую пятницу, с 18:30 до 20:30,
Înscrie-te la curs
Bogdanov Veaceslav / Maestru în vînzări SRL
Compania „MAESTRU ÎN VÎNZĂRI” oferă cursuri practice de studiere a vânzărilor, care sunt de ajutor vânzătorilor, managerilor și conducătorilor secției de vînzări, de asemenea noi oferim servicii de evaluarea personalului. La noi veți învăța Dvs. sau colaboratorii Dvs., ceea ce este important în vânzări și tehnicile de vânzare, mărind, astfel, venitul Dvs. și venitul organizației Dvs. MAESTRU ÎN VÂNZĂRI este unica școală de vânzări din Republica Moldova, în care orele practice reale ocupă partea cea mai mare a trainingului. O trăsătură distinctivă a abordării materialelor de prezentare – eliminăm motivul din cauza căruia oamenii nu însușesc materialul, fie participarea la curs, studierea instrucțiunilor de către colaboratori sau învățarea copiilor la școală. Și cel mai important, eliminarea acestor motive din vânzări duce la creșterea volumului vânzărilor și reduce numărul de greșeli ale personalului în activitatea sa.
Descriere
Это практический тренинг, где каждый участник узнаёт инструменты для повышения результатов продаж и попрактикует свои навыки со своими коллегами. Это мероприятие даёт вам возможность понять, как проходит обучение в компании «Мастер продаж» и поможет принять решение о том, какой из курсов или тренингов лучше всего вам пройти.

Бесплатный вводный тренинг проходит в каждую пятницу, с 18:30 до 20:30,
по адресу: Молдова, г. Кишинэу, ул. Тигина, 65, 5-ый этаж, каб. 412.
Обязательная запись на тренинг по телефону: 079411313
Data de început
Бесплатный вводный тренинг проходит в каждую пятницу, с 18:30 до 20:30,
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
ул. Тигина, 65, оф. 412
veaceslavbogdanov@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3