Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Certificat Fundamentele Coachingului - Program pentru manageri si lideri de echipa

Certificat Fundamentele Coachingului - Program pentru manageri si lideri de echipa

Acesta este un program de formare special conceput pentru acele persoane care vor sa participe la un training intensiv de trei zile, pentru a invata tehnicile si instrumentele de coaching la locul de munca, sa-si imbunateasca abilitatile de comunicare si management printr-o combinatie de teorie, practica si studiu individual ulterior.
Certificat Fundamentele Coachingului - Program pentru manageri si lideri de echipa
1 €
0
Chișinău
Engleză
Mai 24, 2019
Înscrie-te la curs
Noble Manhattan Coaching
Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele patru la nivel international, fiind infiintata din 1993. Ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, fiind acreditate de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 3 - 7), de Federeatia Internationala de Coaching (ICF) si Autoritatea Internationala pentru Coaching si Mentoring Profesiovist – IAPC&M Fondatorul Noble Manhattan, domnul Gerard O’Donovan este o autoritate in domeniul coachingului la nivel international fiind de asemenea presedintele Institutului International de Coaching si Mentoring – IIC & M. El este coach de top, vorbitor motivational, consultant, scriitor si trainer si un antreprenor de succes. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina noastra www.noble-manhattan.com sau ne puteti scrie la office@professional-coach-training.com
Descriere
Acesta este un program de formare special conceput pentru acele persoane care vor sa participe la un training intensiv de trei zile, pentru a invata tehnicile si instrumentele de coaching la locul de munca, sa-si imbunateasca abilitatile de comunicare si management printr-o combinatie de teorie, practica si studiu individual ulterior.

Acest curs poate fi pentru tine daca:
- esti la inceput in coaching, si esti nerabdator sa inveti sa folosesti uneltele de coaching (personal si/sau profesional)
- vrei sa aplici tehnici si instrumente de coaching la locul de munca, in relatiile cu colegii, membrii echipei
- vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, supervizare, leadership, management
- vrei un program flexibil pentru a invata
- vrei sa inveti de la cei mai buni din domeniu

Trainerul programului este Di McLanachan.
Di este trainer international, specialist in programare neuro-lingvistica si autoare a bestsellerului “NLP for Business Excelence”. Cu o experienta de peste 30 de ani in lucrul cu companii multinationale, printre care si IBM UK Ltd
Ca si trainer si coach, Di este dedicata misiunii de a-si ajuta clientii sa scoata la lumina “excelenta interioara”, sustinand traininguri in sfera aptitudinilor comunicationale de persuasiune inca din 1993. Este expert si in depasirea “autosabotajului”. Di este director general al “Learning Curves Personal Development Ltd.”
A aparut frecvent la BBC1 si Meridian Television si a fost unul dintre pionierii in prezentarea live la BBC Radio Solent a unei emisiuni abordand subiecte de coaching pe baza de NLP. De asemenea a fost Life Coach pentru ziarul Sunday Times avand o rubrica regulate in revista Southampton Echo.
Ca si NLP Master, Di include cu mare eficienta si impact tehnici specifice si verificate in programele sale de training si de coaching.

Programul este recunoscut de Institutul International de Coaching (IIC) si de Institutul de Leadership si Management (ILM).

Ce cuprinde programul:

- Manual si carte despre coaching - informatii de baza in ceea ce priveste coachingul, abordari si exercitii
- 3 zile training intensiv imbinand teorica cu muuuulta practica :-)
- Studiu aprofundat abordand subiecte ca
- Cei patru piloni ai coachingului
- Maiestria de a asculta
- Maiestria de a pune intrebari de impact
- Modelul de coaching TGROW
- Valori
- Coachingul in organizatii
- 3 sesiuni de mentoring
- 10 ore de practica de coaching
- Notite reflective

Ce vei cunoaste la finalul cursului:

- Cum sa imbini conceptul rolului traditional al managerului cu rolul pur al coach-ului pentru a crea o noua identitate: coach-ul - manager care lucreaza intr-o organizatie
- Care sunt aplicatiile uzuale ale coaching-ului ca instrument de dezvoltare utilizat de manageri pentru cresterea performantei și abilitatilor angajatilor
- Vei putea sa utilizezi intrebarile ca un instrument care sa-i ajute pe ceilalti sa depaseasca posibilele bariere
- Dezvoltarea propriei game de strategii de comunicare interpersonale
- Vei putea utiliza feedback-ul ca instrument de crestere a performantei
- Importanta valorilor si armonizarii valorilor personale cu cele ale organizatieiFiecare aplicatie este personalizata in functie de situatia individuala a fiecarui aplicant.
Poti aplica pentru:
- Echivalarea cunostintelor si/sau studiilor anterioare - APL (application for prior learning)
- Bursa
Acestea, daca sunt aplicabile, se pot reflecta in exceptii de la studiu si/sau in plan financiar.

Puteti solicita formularele de aplicatie pentru inscriere ori puteti solicita detalii suplimentare la adresa office@professional-coach-training.com sau la telefon/whatsapp 060820010.

Nu este acesta programul potrivit pentru tine, vrei sa practici ca si life coach ori poate business/corporate coach? Trimite-ne un email si unul dintre consultantii nostrii de curs te vor contacta urmand sa fii directionat catre cel mai potrivit program pentru nevoile si intentiile tale.
Data de început
24 Mai 2019 la 09:00 - 26 Mai 2019 la 18:00
Publicul țintă
  • Lideri de echipa, Traineri, Specialisti Resurse Umane, Manageri, Antreprenori, Consultanti, persoane pasionate de dezvoltare personala
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
TBC
office@professional-coach-training.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3