Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Contabilitatea în IT

Contabilitatea în IT

Domeniul IT este unul din cele mai favorizate și susținute de către stat, în R.Moldova. Primul IT Park autohton, creat pentru o perioadă de 10 ani, are drept scop să atragă peste 400 de rezidenți, aceștia beneficiind de facilități fiscale, și anume impozitul unic în mărime de 7%.
Pentru a afla cum se contabilizează aceste aspecte, dar și pentru a primi răspuns la întrebările Dvs., vă invităm la seminarul ”Contabilitatea în IT”.
Contabilitatea în IT
990 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
20.09.2019
Înscrie-te la curs
PROACTIVE CONSULTING
Compania PROACTIVE oferă servicii de instruire și consultanță pe domeniile: Evidența contabilă Fiscalitate Finanțe Misiunea noastră este de a ajuta companiile și economia să crească, pregătind contabili și manageri profesioniști. Contacte: www.pro-active.md 069224496 hello@pro-active.md
Descriere
Program:
1. Aspecte normative și legislative în domeniul IT
2. Sistemul de impozitare al rezidenților parcurilor IT
3. Politici contabile
4. Calcularea costului de producere a soft-urilor, programelor și serviciilor web
5. Reflectarea veniturilor și cheltuielilor
6. Calculul indemnizației în cazurile de concedii medicale
7. Întocmirea rapoartelor lunare, trimestriale și anuale.

Formator:
Cușmăunsă Rodica - Conferențiar. univ. ASEM; Contabil șef Vulpe E SRL; contabil șef Competent - Grup SRL, Trainer PROACTIVE Consulting.

Înregistrare: https://pro-active.md/contabilitatea_it/

Investiție: 990 Lei
Data: 20 Septembrie 2019, ora 13:00 - 178:00
Locație: PROACTIVE, str. M. Varlaam 65, of. 330, etaj 3 (clădirea Moldagroconstrucția)
Telefon: 078693000
Email: contabil@pro-active.md
Web: www.pro-active.md
Coordonator eveniment: Cătălina Barac
Data de început
20.09.2019
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. M. Varlaam 65, of. 330, etaj 3 (clădirea Moldagroconstrucția)
contabil@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3