Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Creați o strategie de succes în afaceri

Creați o strategie de succes în afaceri

Doar atunci când o companie se concentrează asupra propriilor puncte forte și se bazează pe acestea este capabilă să obțină performanțe de top. În secolul XXI, o strategie de afaceri liniară, bazată pe istoricul companiei, nu mai este promițătoare din cauza creșterii concurenței, a globalizării și a digitalizării. Cu ajutorul Strategiei de succes germane, veți cunoaște un concept care a ajutat multe companii din țara campionului mondial la export să se impună ca lideri de piață sau chiar pe piața mondială într-un mod rezistent la crize. Veți lua o varietate de idei și puncte de plecare pentru a vă schimba drastic viața de antreprenor.

Acest curs constă într-un curs online, care poate fi rezervat opțional cu High-Quality Blended Learning și cu un coach personal.
Creați o strategie de succes în afaceri
Online
7900 MDL
0
Română
Date în funcție de aranjament, multe date posibile
Înscrie-te la curs
mit-center.eu
https://mit-center.eu/ro
Descriere
Crizele corporative sunt la fel de vechi ca și istoria companiilor în ansamblu. Iar rapoartele despre companiile aflate în criză sunt, practic, asemănătoare. Un exemplu de criză cauzată de o strategie greșită este compania Quelle Deutschland. O companie care, timp de mai multe decenii, a fost considerată una dintre companiile de paradă și un lider în domeniul vânzărilor prin corespondență, cu aproximativ 100.000 de angajați numai în Germania. Apariția comerțului cu amănuntul online a dus la pierderi de 1,34 miliarde de euro în anul fiscal 2004 și a făcut necesară efectuarea reducerii de personal drastice. Au fost concediați aproximativ 30.000 de lucrători (aproximativ fiecare al trelea), au fost închise 180 de magazine și s-a luat decizia de a lichida serviciul de comandă prin poșta din catalogul de produse, serviciul care fusese până atunci principala lor caracteristică distinctivă. În special ultimele două măsuri au fost, desigur, remarcate de către clienți. Cauzele eșecului, au fost erorile de management din ultimii patru-cinci ani, fiind "teribil de împotmoliți" și, în consecință, pierderea impactului. Sau, altfel spus: compania a apreciat greșit nevoile reale ale clienților săi și a pierdut din vedere dorințele acestora. Cu un alt exemplu probabil că sunteți familiarizați, și anume cu eroarea de management făcută de Kodak, liderul de altă dată a pieței de fotografie.
În această teorie a managementului, au fost folosite 4 principii, iar strategia este dezvoltată sau adaptată în 7 faze. Principiile și fazele individuale pot fi, desigur, găsite și în alte învățături de management și ajută, de asemenea, la îmbunătățirea rezultatelor și, în cazuri individuale, probabil și la depășirea unei crize a companiei. De exemplu, principiul concentrării forțelor se regăsește în "The Core Competence of the Corporation" (HBR 1990), dar și procesele imateriale înaintea celor materiale se regăsesc în literatura de specialitate din "Competing for the Future" (HBR Press 1994) sau "The Knowledge Creating Company" (Oxford University Press 1995).
Planul de studiu
    8 săptămâni
Data de început
Date în funcție de aranjament, multe date posibile
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
info@mit-center.eu
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0