Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs Contabilitate + 1C pentru începători

Curs Contabilitate + 1C pentru începători

Contabilitatea este un domeniu necesar tuturor: fie că ai decis să îți schimbi profesia, ești administrator de companie sau, pur și simplu, îți dorești să antrenezi „mușchii creierului”. Cunoștințele îți vor fi oportune pentru acționa mai conștient și a lua decizii optime atât în viața personală, cât și la job sau în propria companie. Îți sugerez să începi acum! PROACTIVE a adaptat un program complex și practic, bazat pe un studiu de caz, care presupune să deschizi o companie și să ții evidența contabilă a acesteia.
Curs Contabilitate + 1C pentru începători
4490 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informțional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Programul este compus din două module:

Modulul 1. ”Bazele contabilității” - pentru că este un modul mai teoretic, îl treci online și avantajul cel mare este că înveți atunci când ai tu posibilitate și asculți/privești în ritmul tău ori de câte ori este necesar.

Modulul 2. ”Contabilitate + Programul 1C: studiu de caz” – acest modul este construit în baza unui studiu de caz concret, vei face toate operațiunile contabile, de la deschiderea companiei și evidența contabilității pe tot parcursul anului până la taxe, impozite și dări de seamă.
Modulul 3. Aplicarea practică a programului 1C: Contabilitate, versiunea 8.3”
• Introducerea datelor permanente, variabile, convențional constante ale entității în program;
• Introducerea în program a documentelor aferente operațiunilor de intrare, calcul amortizare și ieșire a imobilizărilor corporale și necorporale;
• Perfectarea documentelor aferente operațiunilor de procurare, casare și comercializare a stocurilor în program: facturi fiscale, bonuri de intrare, bonuri de ieșire, acte de achiziție; crearea Registrului de procurare și a Registrului de livrare ale entității;
• Operarea cu mecanismul de înregistrare a evidenței numerarului și a operațiilor cu titularii de avans în program: perfectare a documentelor de casă; generarea Registrului de casă a entității; perfectarea ordinelor de plată, extrasului de cont;
• Perfectarea documentelor de evidență a retribuirii muncii în 1C și operarea cu formulele contabile aferente; crearea Registrului de evidență a retribuirii muncii al entității;
• Generarea dărilor de seamă fiscală și a Situațiilor financiare
Pe tot parcursul studiului înveți modul de utilizare al programului 1C pentru ținerea automatizată a contabilității, prin crearea unei baze de date, introducerea informației primare și, în final, vei putea genera documente primare, registre contabile și Situații financiare.

Avantajele participării:
• Bazele contabilității online
• Material sub formă de ghid, îl utilizezi și la job
• Practica în 1C (în sala de curs)
• Doar ore și cazuri practice
• Primești un certificat la final
• Recomandăm loc de muncă
• Atmosferă foarte degajată și productivă (cu ceai/cafea/apă)
Cursul care în doar 2,5 luni, te face un contabil eficient!

VREI O CARIERĂ FRUMOASĂ, PROFITABILĂ ȘI DE VIITOR ? APLICĂ LA ACEST CURS !
VREI SĂ PROSPERE AFACEREA TA ? APLICĂ LA ACEST CURS !

Când începem?
De pe 22 Martie: luni, miercuri și vineri 09:00-12:00


Formatori:
Svetlana Mihaila - Dr. conf. univ., Lector ASEM; Contabil practician, Expert în domeniile cercetării și inovării, Trainer Proactive
Galina Bădicu - Conferențiar univ. ASEM; anterior contabil șef la mai multe companii mari, Trainer PROACTIVE Consulting din 2016. Trofeul ”Excelență în Dezvoltarea Profesională 2019”

Rezervă un loc aici: https://pro-active.md/curs-contabilitate/
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
7
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0