Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs de Pictură pentru copii pe reproduceri arheologice - Dezvoltare personală pentru copii

Curs de Pictură pentru copii pe reproduceri arheologice - Dezvoltare personală pentru copii

Curs de Pictură pentru copii pe reproduceri arheologice
Dezvoltare personală pentru copii

Istoria civilizațiilor și arta sunt purtătoare ale unui mesaj al oamenilor dintr-un alt timp și spațiu care ajunge până la noi, cei de azi, pentru a ne transmite speranță, încredere și determinare pentru a realiza cu propriile mâini opere armonioase și durabile, inspiratoare pentru cei ce vor veni.

Exersează azi pictura ajutat de unul dintre voluntarii de la Asociația culturală Noua Acropolă și mâine poți dezvolta idei mai creative, poți fi mai atent la detalii și mai receptiv la simboluri care transcend timpul.

La cele patru ateliere din cadrul cursului de pictură, din luna februarie, copii vor putea să își dezvolte creativitatea și încrederea în sine. Vor exersa îmbinarea artistică și armonioasă a culorii, și vor putea da viață propriei bucurii de a pune entuziasm în tot ceea ce fac pornind de la aceste mici realizări. Vor dobândi cultură generală prin ascultarea poveștilor care însoțesc aceste reproduceri, iar istoria va deveni pentru ei un joc plăcut de imagini(reproduceri arheologice) și povești(simbolismul reproducerilor arheologice).
Curs de Pictură pentru copii pe reproduceri arheologice - Dezvoltare personală pentru copii
800 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Participarea este posibilă prin înscriere prealabilă.
Adresa: Str. Gheorghe Asachi, nr. 20/2, Chișinău.

Taxa de participare: 800 lei/lună(patru ședințe).
Locuri disponibile: 10.

Oferta prieteniei! Pentru cei care aduc un prieten se oferă o reducere, de care beneficiază ambii: 600 lei / participant/ lună (patru ședințe). Oferta este valabilă o singură dată pentru un prieten! Următoarea dată când se va folosi Oferta Prieteniei, oferta este valabilă, doar pentru un prieten Nou.

Participanții pot participa la zile preferențiale din curs, dar taxa se achită integral.
Publicul țintă
  • copii
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Gheorghe Asachi, nr. 20/2, Chișinău.
nouaacropola.md@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3