Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs IT Senior pentru copii Impact

Curs IT Senior pentru copii Impact

La cursul programului IT Senior, elevii vor crea propria aplicație mobilă și vor afla cum să creeze o interfață comodă pentru dispozitive mobile. Ei vor învăța ce înseamnă un chatbot și cum poți să-l creezi. De asemenea, ei vor crea un canal pe YouTube și vor afla cum să îl monetizeze și să îl promoveze. Vor afla ce înseamnă design calitativ și vor învăța cum să îl creeze desinestătător, cu ajutorul softului pentru redactare grafică (Photoshop, Illustrator). După ce vor trece și cursul de programare web din cadrul programului "IT Senior", ei vor fi capabili să creeze site-uri web și să le facă accesibile online.
Curs IT Senior pentru copii Impact
1040 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Descriere
Program:

1. Crearea aplicației proprii

Aproape toți folosim aplicații mobile - messenger, email, gps navigator, mobile banking. Participanții la curs vor învăța să creeze aplicații mobile cu ajutorul platformei App Inventor și să le publice în Google Play.

Astfel, în pofida faptului că limbajul de bază a creării aplicațiilor Android este Java, datorită App Inventor nu e nevoie ca copiii să poată programa în Java. Ei vor obține abilități de proiectare a aplicației, vor învăța cum să organizeze procesul de muncă în cadrul unui sistem. De asemenea, ei vor învăța cum poți să generezi un chatbot pentru orice subiect și vor crea propria arhitectură.

2. Generate a chatbot

Studenții Academiei vor fi inițiați în domeniul chatboturilor și conversațiilor automatizate. Ei vor studia ce însemnă un chatbot, cum să scrii o arhitectură bună și cum să adaugi elemente de AI (inteligență artificială) pentru ca să obținem o discuție de calitate. În urma studiului dat, ei vor fi în stare să genereze propriul chatbot pe orice subiect.

3. Video Blogging

Copiii vor face cunoștință cu brandingul, publicitatea digitală, lucru cu video și cu sunetul, arta oratorică, drepturile de autor și securitatea în rețea.

4. Design and Branding

Copiii vor învăța să creeze propriile branduri - de la schiță până la lucru în Photoshop și Illustrator. Cursul este creat cu scopul de a contribui la dezvoltarea multilaterală a copilului. Designul - este o simbioză dintre abilitățile creative și analitice. Dintr-o parte, scopul este să soluționezi o anumită problemă a clientului, din alta - să generezi o soluție artistică originală.

Noi acordăm multă atenție dezvoltării gustului estetic, învățăm istoria artei și bazele desenului. La ore, elevii vor învăța Photoshop, Illustrator, Arta prezentării și desigur, arta oratorică.

5. WEBfactory (HTML/CSS)

Copiii vor învăța bazele HTML și modurile de aplicare a CSS. Ei vor putea crea siguri site-uri cu texte, tabele și video. Apoi, în JavaScript, vom învăța cum să creăm aplicații web dinamice, imagini animate și vom da viață propriului nostru web-site.
Planul de studiu
    2 ani de studiu
Publicul țintă
  • copii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chișinău, str. Dacia 23, etaj 3 (Olimpiada Building)
hello@impactacademies.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3