Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs limbaj SQL (BAZE DE DATE) LEVEL BEGGINER

Curs limbaj SQL (BAZE DE DATE) LEVEL BEGGINER

Cursul dedicat limbajului de gestiune a bazelor de date SQL este oferit de către Academia de IT Next Era pentru elevii începători, care nu s-au confruntat cu noțiunile și funcțiile limbajului dat.
Curs limbaj SQL (BAZE DE DATE) LEVEL BEGGINER
Online
2500 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
1 Septembrie 2022
Înscrie-te la curs
Next Era IT Academy
Next Era IT Academy este o companie de cursuri online în domeniul Tehnologiilor Informaționale fondată la data de 5 iunie 2018 de către Ion Artin. Compania este susținută de Universitatea Tehnică din Massachusetts, SUA. Până în prezent au trecut cursurile la NEIA mai mult de 530 de studenți și elevi. Cursurile se petrec de luni pana vineri prin intermediul platformei ZOOM sau GOOGLE CLASSROOM.
Descriere
SQL este un limbaj standard pentru stocarea, manipularea și preluarea datelor în baze de date.

Cursul nostru SQL vă va învăța cum să utilizați SQL în: MySQL, SQL Server, MS Access, Oracle, Sybase, Informix, Postgres și alte sisteme de baze de date.

Utilizarea SQL pe site-ul dvs. web
Pentru a construi un site web care afișează date dintr-o bază de date, veți avea nevoie de:

Un program de bază de date RDBMS (adică MS Access, SQL Server, MySQL)
Pentru a utiliza un limbaj de scripting pe partea de server, cum ar fi PHP sau ASP
Pentru a utiliza SQL pentru a obține datele dorite
Pentru a utiliza HTML / CSS pentru a stiliza pagina

La curs veti insusi toate tipurile de instructiuni si interogari care se utilizeaza de administratorii bazelor de date pentru a afisa informatiile necesare in calitate de viziuni (Operatiile CRUD si alte functii pentru extragere, stocare, afisare, stergere, uniune a tabelelor din BD etc.).

La sfarsitul cursului veti primi un certificat de finisare a cursului SQL cu sigla si stampila NEXT ERA IT ACADEMY.
Data de început
1 Septembrie 2022
Cerințe
  • 16+
Publicul țintă
  • Elev
  • Student
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
next.era.it.academy@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0