Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs limbajul C#

Curs limbajul C#

Curs de instruire - limbajul evoluat de programare C#
Curs limbajul C#
200 €
0
Chișinău, Ciocana
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Programa cursului C# presupune studiul elementelor de baza precum si a celor avansate ale limbajului C#. Tehnici de acces la Baza de Date (ADO. Net), precum si elaborarea a mici aplicatii desktop Windows Forms.

Modulul 1. Introducere in platforma. NET
Modulul 2. Bazele limbajului C#
Modulul 3. Colectii si clase generice
Modulul 4. Erori si tratarea exceptiilor
Modulul 5. Introducere in MS SQL. ADO. NET
Modulul 6. LINQ
Modulul 7. Atribute si fire de executie

http://cursuri.integral-soft.net
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mircea cel Batran 11/6, oficiul 407
info@integral-soft.net
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3