Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs logopedie

Curs logopedie

Cursul „TERAPIA LOGOPEDICĂ” este destinat specialiștilor logopezi, psihologi, psihopedagogi, terapeuți, studenţi care doresc să-şi perfecţioneze competenţele în domeniul logopediei, dar şi părinţilor care pot achiziţiona cunoştinţe valoroase despre dezvoltarea/stimularea limbajului copilului în evoluţia sa normotipică, atât şi părinţii copiilor cu CES, care au nevoie de o abordare specială a dezvoltării limbajului.
Curs logopedie
2500 MDL
0
Chișinău, Botanica
Română
07.08.2018
Înscrie-te la curs
Descriere
Cursul „TERAPIA LOGOPEDICĂ” este citit de Tatiana Blaga, logoped cu experiență în domeniu - 20 ani, grad didactic - superior și este constituit din partea teoretică (54 ore) şi partea practică (141 ore):
Conținut:
1. Cu ce se ocupă logopedia?
2. Repere teoretico-practice în abordarea tulburărilor de limbaj și comunicare;
3. Investigaţia logopedică cu stabilirea diagnosticului;
4. Organizarea activităţilor logopedice în dependenţă de tipul tulburării de limbaj. Terapia logopedică a copiilor cu TSA, alalie;
5. Metode şi procedeie în terapia de limbaj: gimnastica articulatorie şi miogimnastica, masajul logopedic, educarea respiraţiei şi auzului fonematic,
6. Tehnici specifice pentru emiterea sunetelor, automatizarea şi diferenţierea lor;
7. Rolul motricităţii în dezvoltarea limbajului. Dezvoltarea motricităţii grosiere şi fine a mâinii. Logoritmica.
8. Activitatea de dezvoltare a vorbirii copilului cu tulburări de limbaj (vocabularul, structura gramaticală, vorbirea coerentă)
9. Dezvoltarea culturii sonore la copilul cu TL şi formarea premizelor citit-scrisului;
10. Elaborarea materialelor ilustrative, jocurilor pentru terapia logopedică.
În cadrul cursului vor fi utilizate: filmuleţe video, secvențe din practica, materiale ilustrative; vor fi organizate ateliere practice, traininguri, asistări la activități, evaluări.
Cursanții vor beneficia de practică activă, ceea ce presupune planificarea și desfășurarea ședințelor logopedice în cabinetul formatorului - Dna Tatiana Blaga.
Cursanții vor primi Certificate vizate de Ministerul Educației Culturii și Cercetării cu 6,5 credite.
Data de început
07.08.2018
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Grenoble 191, Chisinau
oliaguzun@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
5 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3