Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs Microsoft Excel

Curs Microsoft Excel

Acest curs Excel este destinat examinării funcțiilor generale ale programei MS Excel
Studierea acestei programe poate fi interesantă lucrătorilor din sfera economică și de oficiu, care încep asimilarea programei MS Excel
Curs Microsoft Excel
640 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Programa Excel îmbină în sine o mulțime de funcții importante, necesare pentru introducerea datelor în tabele: utilizarea diferitor formate, formule, sortări, filtre. Abilitatea de a lucra în această programă vă va facilita activitatea în oficiu.
Acest curs Excel este destinat examinării funcțiilor generale ale programei MS Excel
Studierea acestei programe poate fi interesantă lucrătorilor din sfera economică și de oficiu, care încep asimilarea programei MS Excel
La momentul actual specialiștii care posedă cunoștințe în domeniul programei Excel sunt solicitați pe piața muncii.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Tigina 65 of. 217
info@mail.ru
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0