Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
 1. Curs Online Proiectarea cablurilor electrice folosind programul CATIA V5 - Electrical Harness Installation (CV5_EHD_RO_OL_03)

Curs Online Proiectarea cablurilor electrice folosind programul CATIA V5 - Electrical Harness Installation (CV5_EHD_RO_OL_03)

Acest curs online de CATIA V5 îi ajută pe studenți, ingineri și tehnicieni să devină specialiști în proiectarea cablurilor electrice in 3D și 2D.
Ce voi învăța?
 • Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;
 • Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora;
 • Învățați să lucrați în modulele avansate ale aplicației CATIA V5 bazat pe procesul descris în acest curs;
 • Învățați să proiectați cablaje electrice de-a lungul intregului proces, de la primul concept până la finalizarea cablajelor și lansarea lor în producție;
 • Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe masură.
Curs Online Proiectarea cablurilor electrice folosind programul CATIA V5 - Electrical Harness Installation (CV5_EHD_RO_OL_03)
Online
1500 €
0
-- România
Engleză
Martie 01, 2020
Înscrie-te la curs
Academia de Cursuri Online, din cadrul companiei GURUCAD SRL - România
Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.
Descriere
Doriți să deveniți specialist în proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora folosind programul CATIA V5 în DOAR 4 săptămâni de curs online?

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invită să participați la următoarea serie a cursului online: Proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora folosind programul CATIA V5 (CV5_EHD_RO_OL_03).

RISK FREE!!! Garanție de 15 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 15 zile de la începerea cursului.

Acest curs online CATIA V5 pentru proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora are la bază modulele Electrical Harness Assembly (EHA), Electrical Harness Installation (EHI), Electrical Assembly Design (EAD), Electrical Part Design (EPD) și Electrical Harness Flattening (EHF) din CATIA V5, acoperind atât partea de reprezentare 3D a cablurilor electrice și a componentelor acestora, cât și cea de creare a documentației 2D pentru fabricația acestora, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea acestora printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 10 ani de lucru în proiecte pe electric pentru Airbus, Boeing și Daimler, așadar practicieni și nu teoreticieni.

Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre acest Curs Online: Proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora folosind programul CATIA V5 (CV5_EHD_RO_OL_03)!

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-electrical-harness-design-online-training-cv5_ehd_ro_ol_03
Planul de studiu
  Acest curs online de CATIA V5 îi ajută pe studenți, ingineri și tehnicieni să devină specialiști în proiectarea cablurilor electrice in 3D și 2D.
Data de început
01..03.2020
Cerințe
 • Pc + licenta program Catia V5
Publicul țintă
 • studenți
 • ingineri
 • tehnicieni
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Bulevardul Pipera Nr. 1-IA, Corp A, Etajul 8
contact-ro@online-trainings-academy.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3