Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
 1. Curs Online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02)

Curs Online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02)

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5;
Ce voi învăța?
 • Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;
 • Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5;
 • Învățați să lucrați în modulele avansate ale aplicației CATIA V5 bazat pe procesul descris în acest curs
 • Învățați să proiectați un produs din materiale compozite de-a lungul intregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție;
 • Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.
Curs Online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02)
Online
2150 €
0
-- România
Engleză
Aprilie 01, 2020
Înscrie-te la curs
Academia de Cursuri Online, din cadrul companiei GURUCAD SRL - România
Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.
Descriere
Doriți să deveniți specialist în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 în DOAR 6 săptămâni de curs online?

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invită să participați la următoarea serie a cursului online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02).

RISK FREE!!! Garanție de 15 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 15 zile de la începerea cursului.

Acest curs online CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite are la bază modulele Composites Design și Composites Grid Design din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D a pieselor din materiale compozite, cât și cea de creare a documentației 2D pentru fabricația pieselor din materiale compozite, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor din materiale compozite printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 10 ani de lucru în proiecte pe materiale compozite pentru Airbus, Boeing, Comac și Lufthansa așadar practicieni și nu teoreticieni.

La sfârșitul acestui curs nu veți stăpâni doar modulele din CATIA V5: Composites Design și Composites Grid Design, folosite în proiectarea pieselor din materiale compozite pentru diferite industrii: Aerospace, Shipbuilding, Rail Industry, High-Speed Trains, Automotive, Racing Cars și Formula 1... însă veți și ști când să utilizați una dintre cele mai utilizate 4 metode de proiectare a pieselor din materiale compozite: Grid Design, Zones & Transition Zones Design, Solid Slicing Design și Ply by Ply. Aceste 4 metode, cuprinse în acest curs online, sunt folosite în proiectarea pieselor din materiale compozite în proporție de 99,99%.

Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre acest Curs Online: Proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 (CV5_CPE_CPM_RO_OL_02)!
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-composites-design-manufacturing-online-training-cv5_cpe_cpm_ro_ol_02
Planul de studiu
  Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5;
Data de început
04.01..2020
Cerințe
 • Pc + licenta program Catia V5
Publicul țintă
 • studenți
 • ingineri
 • tehnicieni
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Bulevardul Pipera Nr. 1-IA, Corp A, Etajul 8
contact-ro@online-trainings-academy.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3