Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs SMM | Nivel Mediu cu Talmazan Dumitru / Stream 15

Curs SMM | Nivel Mediu cu Talmazan Dumitru / Stream 15

Ediția a 15 - a programului Facebook Nivel MEDIU cu Dumitru Talmazan

DESPRE PROGRAM:
Am schimbat absolut TOTAL formatul cursului!
De data aceasta ,,Tema pentru acasă” o facem împreună, iar lecția o studiezi acasă, pe parcursul săptămânii, sub ghidarea mea.

CUM VA FI POSIBIL?
1. Fiecare participant, la procurare, va primi acces la un material introductiv. (VIDEO)
2. Cu o săptămână înainte să înceapă cursul, primești acces la prima lecție.
3. După ce o studiezi acasă vii la prima lecție (la sediul nostru) și împreună trecem tema și răspundem la întrebări.
4. După care primești acces la lecția a doua, și tot așa până la finalul cursului.

IMPORTANT:
Fiecare lecție o vom discuta la curs în format OFFLINE. În caz de necesitate, fiecare lecție va conține SCREENCASTURI (video) care să explice cum să faci pas cu pas implementarea celor mai complexe elemente din temă!
Curs SMM | Nivel Mediu cu Talmazan Dumitru / Stream 15
Online
399 €
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
#Cuprins:
Curs pentru Social Media Manageri care activează în domeniu, dar tind să își dezvolte capacități noi în activitatea lor pe rețelele sociale.
Este un curs util pentru Top manageri, deoarece oferă cunoștințele necesare pentru monitorizare și colaborare cu agenții, angajatori și parteneri. Veți afla despre multe lucruri importante.

#Scopul acestui program?
Vreau ca activitatea ta din digital să fie mai simplă, mai pe înțeles, iar procesul de comunicare și setare a reclamelor să devină o plăcere, o zonă pe care o stăpânești și în care poți atinge orice rezultat scontat de clientul tău.

#Subiectele pe care le vom aborda în cadrul programului:

1️⃣ Recapitulare: Pagina de Facebook și conținutul ei
Planul de studiu
    - Acces la 10 Lecții Video; - Acces la Materiale / Screencast și tabele de lucru; - Participarea la 8 sesiuni de lucru; - Mentenanță și suport online pe perioada cursului GRUP ÎNCHIS; - Diplomă de participare; - Întâlniri de NETWORKING cu toți absolvenții Talmazan School
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mihail Kogâlniceanu 85 , Chișinău ,Moldova
info@talmazan.school
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3