Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de Limbă Engleză

Cursuri de Limbă Engleză

Învață Engleza rapid, comod și ușor cu NEXT Language Center!
Cursuri de Limbă Engleză
2290 MDL
0
Chișinău, Centru
Înscrie-te la curs
NEXT Language Center
NEXT Language Center – o echipă tînără și dinamică ce se impune prin modernitatea tehnicilor de predare, urmând ultimele tendinte europene. Suntem partenerii tăi agreabili de comunicare într-o ambianță deschisă și interactivă.
Descriere
Oferă-ți un început promițător cu cursurile noastre de engleză special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor, intereselor și nivelului tau de cunoastere a limbii engleze. Grupe de cursanți pentru toate nivelele; STARTER,ELEMENTARY, CONVERSATIONAL și ADVANCED. Cursurile sunt axate pe metode interactive si nonformale de predare, care pun accent pe participarea activa a cursantilor și rezultate evidente și rapide.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Olga
Mai 28, 2018
A great school with amazing people from which you can learn a lot.. i don\'t mean only english ;) Any way learning English is their most important purpose !!! And they do their job good. Deja am incercat.)))
Contacte
Contacte
str. Bănulescu Bodoni 59, ASEM, bl. F, of.009
rodica.ceban@nlc.md
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3