Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de limba engleză (Elementar A2 și Intermediar B1)

Cursuri de limba engleză (Elementar A2 și Intermediar B1)

Organizează-ţi orele de vară util şi eficient învăţând limba engleză alături de o echipă profesionistă şi responsabilă
Cursuri de limba engleză (Elementar A2 și Intermediar B1)
2300 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Centrul de Limbi Străine Cargo-Didactica

Ca un centru dinamic şi independent, vă oferim o gamă largă de cursuri de limba engleză de înaltă calitate, oferite de profesori experimentați, folosind metode de predare inovatoare și unice. Ne mândrim cu faptul că avem grijă de nevoile și bunăstarea tinerilor/adulților, precum și de potrivirea cursurilor predate în conformitate cu necesitățile cotidiene în societate.

Descriere
Organizează-ţi orele de vară util şi eficient învăţând limba engleză alături de o echipă profesionistă şi responsabilă
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
cargo.didactica@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0