Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de limbă engleză (pentru copii)

Cursuri de limbă engleză (pentru copii)

Centrul de Limbi Străine "Cargo-Didactica" anunţă formarea grupelor de limbă engleză (nivel începător A1 (Beginner) pentru luna octombrie. Limita de virsta 9-15 ani, 01.10.2018
Cursuri de limbă engleză (pentru copii)
2000 MDL
0
Chișinău
01 octombrie 2018
Înscrie-te la curs
Descriere
Centrul de Limbi Străine "Cargo-Didactica" anunţă formarea grupelor de limbă engleză (nivel începător A1 (Beginner) pentru luna octombrie. Limita de virsta 8-15 ani.

Cursurile de limbă engleză sunt personalizate, cu tehnici interactive de predare şi o experienţă vastă a profesorilor. Sunt utilizate diverse materiale auditive şi video de predare.

Coordonatele cursului:
Data începerii: 01.10.2018 (ora: 16:00-17:30)
Durata desfășurării: 48 ore academice (luni, miercuri şi vineri)
Locaţie: Chișinău, str. Sarmisegetusa 43

Absolvire: Certificat de absolvire pentru nivelul corespunzător. Programul cursurilor este aprobat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Tarif participare la curs: 2000 lei. Preţul include cartea şi caietul de exerciţii. Contul de plată se solicită prin email. În cazul în care vii cu un prieten la același curs de grup, atunci veți beneficia ambii de 10 % reducere. Achitările se acceptă până la data de 29.09.2018 (inclusiv). Mai multă informație pe email sau telefon.
Data de început
01 octombrie 2018
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
cargo.didactica@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3