Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de soferie categoria A1, B, C, E

Cursuri de soferie categoria A1, B, C, E

Cursuri de soferie categoria A1, B,C,E pentru incepatori de trei ori pe saptamana timp de trei luni. Lectiile de teorie la 17:30, lectiile de conducere - grafic flexibil la dorinta cursantului.
Cursuri de soferie categoria A1, B, C, E
3700 MDL
0
Chișinău, Buiucani
Română
29.01.2018
Înscrie-te la curs
Autovehicul Com SRL
Cursuri de soferie categoria A1, B, C,E pentru incepatori de trei ori pe saptamana timp de trei luni. Lectiile de teorie la 17:30 lectiile de conducere - grafic flexibil la dorinta cursantului.
Descriere
Cursuri de soferie categoria A1, B,C,E pentru incepatori de trei ori pe saptamana timp de trei luni. Lectiile de teorie la 17:30, lectiile de conducere - grafic flexibil la dorinta cursantului.
Data de început
29.01.2018
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
CHISINAU str.I.Creanga 1
scoalaauto.96@mail.ru
Comandă apel

Articole recomandate

5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum obținem performanțe mai bune la locul de muncă? Despre toate
Am ales să vărbim despre destinul de angajat, despre provocările vieții cooperatiste și despre metodele care te pot ajuta să ieși din rutină și să te simți bine acolo unde îți desfășori activitatea.
Decembrie 07, 2018
0