Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri IT Intern pentru copii Impact

Cursuri IT Intern pentru copii Impact

Programul IT inspiră minților tinere și curioase ideea că tehnologia reprezintă instrumentul inovator în orice, utilizând tehnologii distractive și educaționale, software-uri și gadgeturi, inclusiv Scratch, Dash & Dot, LittleBits, Makey Makey etc, IT intern face ca studenții să treacă dincolo de jocurile de mobil sau PC, oferind o experiență de lucru în domeniul programării și hardware.

După terminarea acestui curs, copiii vor fi capabili să construiască și să controleze un robot, să înțeleagă modul în care lucrează curentul electric, vor învăța cum să folosească o varietate de componente electrice (de intrare și de ieșire) și materiale pentru a construi invenția proprie cu diferite grade de dificultate. De asemeni, copiii vor învăța să programeze folosind programarea vizuală. Scopul nostru este de ai ajuta să înțeleagă mai bine, cum funcționează lucrurile din jurul lor.
Cursuri IT Intern pentru copii Impact
1040 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Descriere
1. Robotics

Copiii noștri trebuie să învețe codurile de la vorbitori nativi. Dash & Dot – sunt roboți reali care predau programarea pentru copii, în timp ce aceștia se joacă. Folosind metode speciale, copiii învață codurile, dansând, lucrând într-o echipă sau compunând muzică.

2. Coding

Dezvoltarea jocurilor - cel mai bun mod de a transforma un hobby în activități de dezvoltare.
Crearea propriului joc - cel mai bun mod de a învăța să programezi. Copilul Dumneavoastră se va transforma din utilizatorul de jocuri și desene animate în creatorul acestora.

Scratch Jr. este un limbaj de programare, care a fost proiectat special pentru copii (varsta 5-7 ani), prin intermediul căruia ei pot programa propriile lor povești și jocuri interactive. Copiii pot învăța cu ușurință cum să rezolve probleme și cum să creeze anumite proiecte la computer, utilizând codul. Studenții asamblează împreună blocuri grafice pentru a efectua anumite sarcini (crearea personajului, săritul, alergatul, dansul chiar și cântatul). La finalul modulului, elevii vor prezenta propriul proiect. De asemenea, în modul vor fi utilizate si aplicațiile mai jos enumerate, dezvoltate de cei mai buni profesioniști susținuți de o comunitate largă de programatori.

3. Hardware exploration

Asamblarea unei scheme de circuit electric - este distractiv și ușor! Utilizarea LittleBits și Makey Makey, tehnica electrică devine disponibilă absolut tuturor. LittleBits – este un proiectant din componente electronice, care va face cunoștință copiilor cu principiile științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii. Copiii vor crea modele incredibile din aproape orice materiale aflate la dispoziție. Iar cu Makey Makey copiii vor fi capabili de a transforma obiectele de uz zilnic în Touchpad-uri. Hardware Exploration va învăța copiii să nu fie doar consumatori de tehnologie, dar creatorii ei.

4. Make Art

Modulul contribuie la dezvoltarea gândirii creative. Începând cu vârsta de 5 ani, la copiii se dezvoltă în mod activ gândirea abstractă. Aceasta înseamnă că ei sunt capabili să inventeze și să creeze în mod liber, fără a face referire la tiparele și imaginile, înrădăcinate deja în mintea lor. Desenul ajută la dezvoltarea imaginației unui copil. Până nu demult, copii desenau cu stilouri, creioane și markere. Astăzi, pentru aceasta există stilou 3D, datorită căruia se pot crea figuri tridimensionale, în aer, în timp real ! Utilizând în mod regulat, stiloul 3D, copilul va îmbunătăți vizibil motilitatea degetelor și desigur că și fantezia.
Planul de studiu
    2 ani de studiu
Publicul țintă
  • copii cu vârsta cuprinsă între 5 - 7 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chișinău, str. Dacia 23, etaj 3 (Olimpiada Building)
hello@impactacademies.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3