Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri IT Master pentru copii Impact

Cursuri IT Master pentru copii Impact

La finalul cursului, copiii vor învăța conceptele de bază al programării (variabile, cicluri, șiruri logice, și așa mai departe) și le vor putea implementa în elaborarea jocurilor și animațiilor. Dar cel mai principal este, după părerea noastră, faptul că programarea a devenit unicul limbaj universal și cei, care îl posedă, vor fi mereu cu un pas înainte. La modulul Robotică, învățăm mai multe despre Internet of Things și lucrăm la propriile noastre invenții cu ajutorul lui Dash & Dot, Arduino și al altor roboți. De asemenea, la modulul Art and Design, dezvoltăm abilitățile noastre creative, inventăm proiecte inovative și elaborăm propriul site web în cadrul WEBfactory.
Cursuri IT Master pentru copii Impact
1040 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Descriere
Program:

1. Programarea

Programarea este una din abilitățile-cheie pe care copilul trebuie să le învețe încă din clasele primare. Codul este aceeași limbă străină, numai că permite comunicarea cu calculatorul, setarea sarcinilor și urmărirea realizării acestora.

Crearea propriului joc - cel mai bun mod de a învăța programarea. Scratch te învață cum să creezi desinestător jocuri și animații. Platforma dată, dezvoltă imaginația, gândirea logică și critică, copiii învață să rezolve sarcini complexe, să inventeze lucruri noi. Blockly folosește blocuri deja pregătite pentru a ușura cunoștința cu limbajul de programare. Copilul pare a ajuta omulețului galben să iasă din labirint, dar în același timp, deja scrie primul său cod Javascript.

2. Robotica

Copiii vor înțelege conceptul de automatizare, pe care însăși il vor testa, funcțiile unui robot și cum sunt ele legate între ele, operațiile matematice, variabilele, rolul programării și modul în care acesta funcționează, codul, și cum el interacționează cu roboții. În partea a doua a cursului, copiii vor aprofunda cunoștințele despre platforma Arduino, for face experimente electronice și vor crea propriul robot.

Folosind cele mai avansate proiecte educaționale, elaborate în Silicon Valley, inclusiv Dash & Dot, Star Wars Droid by littleBits și Sphero, studenții vor ajunge la ideea folosirii tehnologiilor ca un instrument de rezolvare a problemelor și crearea lucrurilor utile.

3. Design și artă

Acest modul este orientat spre dezvoltarea aptitudinilor creative ale fiecărui elev și de asemenea contribuie la dezvoltarea gustului estetic și aprofundarea în lumea fascinantă și multilaterală a artei. Prin intermediul Adobe Photoshop și Adobe Illustrator, copiii vor învăța să creeze lucruri complexe, precum colaje, schițe, logotipuri, cărți de vizită, cărți poștale, să prelucreze imaginile, să le retușeze, etc. Ca rezultat - oportunitatea de a crea profesional imagini digitale sau a prelucra complet ilustrațiile și fotografiile.

4. WEBfactory

Vom studia constructorul Wix și instrumentele de bază WordPress. Prin crearea și gestionarea unui site, copiii vor învața așa concepte ca domen, hosting, CMS-platforme, vor învăța cum să creeze un site de la zero, să organizeze informația și să creeze conținutul. Printr-o serie de proiecte distractive și interesante, elevii vor învăța cum să structureze conținutul Web folosind HTML și stilizarea prin CSS pentru a obține o bază bună în programarea web. Elevii vor învăța de asemenea să formuleze titluri frumoase și clare, să găsească și să utilizeze imagini și informații infografice pentru a prezenta vizual informația.
Planul de studiu
    2 ani de studiu
Publicul țintă
  • copii cu vârsta cuprinsă între 8 - 10 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chișinău, str. Dacia 23, etaj 3 (Olimpiada Building)
hello@impactacademies.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3