Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier

Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier

Centrul de croitorie și design vestimentar "Studio Atelier" vă invită la cursuri de croitorie, cusătorie și modelare, precum și de proiectare și design vestimentar. Durata unui curs este de 4 luni.

Diplomă de absolvire în limba română și engleză.
Ce voi învăța?
  • Croirea articolelor vestimentare de bază
  • Coaserea articolelor vestimentare de bază
  • Modelarea îmbrăcămintei
  • Bazele designului vestimentar
  • Proiectare vestimentară
Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier
6500 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier Cursuri profesionale Croitorie + Design vestimentar - Studio Atelier
Descriere
Cursurile sunt structurate pe 5 nivele de formare:

1. croirea, coaserea fustei;
2. croirea, coaserea pantalonilor;
3. croirea, coaserea rochiei;
4. croirea, coaserea cămășii/ bluzei;
5. croirea, coaserea sacourilor;
6. croirea, coaserea paltoanelor;
7. croirea, coaserea lenjeriei;
8. croirea, coaserea draperiilor;
9. modelarea îmbrăcămintei.
10. bazele designului și a proiectării vestimentare

Lecțiile au loc de trei ori pe săptămână, cu o durată de trei ore academice (câte 45 de minute). Program: luni, miercuri și vineri sau marți, joi și sâmbătă.
Cerințe
  • responsabilitate și perseverență
Publicul țintă
  • toți doritorii
Adaugă o recenzie
Recenzii
Ana
Mai 23, 2018
Una din cele mai bune alegeri făcute de mine. O scoala de nota 20 care s-a ridicat deasupra așteptărilor mele. Totul este explicat foarte clar, profesoara foarte intelegatoare si mereu pregatita sa intre in situatia orcarui student. Pe langa faptul ca este tanara si frumoasa mai este si molipsitor de carismatica. Recomand cu drag
Dumitrita
Mai 25, 2018
Sunt foarte mulțumită de orele pe care mi le-a dat Adriana, este un super master și om!!
Contacte
Contacte
str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 182, et. 5, of 507
adriana.calin@mail.ru
flexibil
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3