Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri Salsa pentru începători

Cursuri Salsa pentru începători

Școala de dansuri Latino din Chișinău, Felicidad Latina, invită toți doritorii la cursurile de salsa pentru începători. Profesori amabili, cu multă experiență și profesionalism, atmosferă degajată și multă energie pozitivă.
Cursuri Salsa pentru începători
350 MDL
0
Chișinău, Centru
Înscrie-te la curs
Felicidad Latina - Scoala de Dansuri
Școala de dansuri moderne latino-americane pentru adulți și adolescenți în Chișinău
Cursuri Salsa pentru începători Cursuri Salsa pentru începători Cursuri Salsa pentru începători Cursuri Salsa pentru începători
Descriere
Programa cursului:

Pașii de bază în Salsa, lucrul mîinilor și plasticitatea corpului, stilistica masculină și feminină, figurile de bază în pereche, principiile conducerii pentru bărbați, principiile de a se lăsa conduse în dans pentru femei și muzicalitatea.

Cursul va dura 3 Luni (24 lecții). Pe parcursul orelor o să primiți o doză enormă de emoții pozitive, noi prieteni, impresii de neuitat și abilități noi în dans. Iar la finalizarea cursului veți putea dansa și improviza sub orice melodie de Salsa în cadrul elementelor și figurilor învățate ;)
Planul de studiu
    3 luni, marți și joi 20:30 - 21:30
Publicul țintă
  • nivel începător
Adaugă o recenzie
Recenzii
Ivan
Mai 23, 2018
Recomand tuturor sa se înscrie la cel puțin un stil de dans, aici îți vei educa corpul, dar cel mai important îți vei face prieteni noi, din diferite domenii cu diferite puncte de vedere. Cu o experiență de 2 ani, în continuare găsesc orele interactive.
Contacte
Contacte
ULIM, Etajul 10, Strada Vlaicu Pârcălab 52, Chișinău
contact@felicidance.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
4
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0