Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Despre depășirea limitelor, după Pescărușul Johnatan Livingstone, de Richard Bach,

Despre depășirea limitelor, după Pescărușul Johnatan Livingstone, de Richard Bach,

DESPRE DEPĂȘIREA LIMITELOR, la un cerc de lectură!

Asociația culturală Noua Acropolă din Chișinău vă invită la cercul de lectură: „Pescărușul Jonathan Livingstone ” de Richard Bach, sâmbătă, 9 februarie 2019, ora 16:00-18:00, organizat la sediul asociației str. Tighina, nr.49, etajul II, oficiul 202, Chișinău.
Prezintă: CUROȘU Octavian.
Ce voi învăța?
  • DESPRE DEPĂȘIREA LIMITELOR
Despre depășirea limitelor, după Pescărușul Johnatan Livingstone, de Richard Bach,
Gratuit
0
Chișinău, Centru
Română
9 februarie 2019
Înscrie-te la curs
Descriere
Cei care doresc să participe la acest cerc de lectură sunt ivitați să citească pănâ la momentul evenimentului cartea, pentru a participa activ la eveniment.

Puteți descărca gratuit cartea accesând linkul: https://valydo.files.wordpress.com/2008/01/pescarusul-jonathan-livingstone.pdf

Intrarea este liberă, dar este posibilă numai pe bază de înscriere prealabilă prin trimitrea unui sms care să conțină nume-prenume, telefon, e-mail, si numele evenimentului, la tel: +37379118608.
Planul de studiu
    9 februarie 2019, 16:00-18:00
Data de început
9 februarie 2019
Cerințe
  • +16 ani
Publicul țintă
  • +16 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Tighina, nr.49, oficiu 202, etajul I
nouaacropola.md@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3