Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Engleza pentru adolescenți – Lower Secondary (11 – 15 ani)

Engleza pentru adolescenți – Lower Secondary (11 – 15 ani)

Cursurile noastre pentru Lower Secondary (11 – 15 ani) utilizează metodologii de predare, resurse și tehnologii de ultima oră pentru a le oferi cursanților lecții captivante, motivante și eficiente.
Engleza pentru adolescenți – Lower Secondary (11 – 15 ani)
2300 MDL
0
Chișinău
10.06.2019
Înscrie-te la curs
Centrul de Limbi Străine Cargo-Didactica

Ca un centru dinamic şi independent, vă oferim o gamă largă de cursuri de limba engleză de înaltă calitate, oferite de profesori experimentați, folosind metode de predare inovatoare și unice. Ne mândrim cu faptul că avem grijă de nevoile și bunăstarea tinerilor/adulților, precum și de potrivirea cursurilor predate în conformitate cu necesitățile cotidiene în societate.

Descriere
Cursurile noastre pentru Lower Secondary (11 – 15 ani) utilizează metodologii de predare, resurse și tehnologii de ultima oră pentru a le oferi cursanților lecții captivante, motivante și eficiente.

Înregistrarea o puteți face accesând: Aici

Copiii și adolescenții care învață la noi limba engleză:
• își vor îmbunătăți abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere, devenind mai fluenți și dezvoltându-și încrederea de sine;
• își vor îmbogăți vocabularul și își vor îmbunătăți acuratețea în gramatică;
• vor completa o gamă largă de activități de comunicare și vor participa la activități interactive;
• vor beneficia de pe urma tehnicilor de predare moderne, care implică muncă în perechi sau grupuri, jocuri și prezentări;

Părinții vor primi și rapoarte/chestionare cu feedback despre progresul făcut de copiii lor la lecții și la teste.

Informaţii despre curs:
• Niveluri – Cursanții progresează între nivelurile de la clasele Lower Secondary A1 la C1.
• Format curs – Între 6 și 10 cursanți într-o grupă.
• Preț – 2300 lei per cursant.
• Durata: 48 ore de limba engleză în 6 săptămâni. Trei lecții a câte 90 de minute pe săptămână. Luni, miercuri și vineri, între orele 15.00 și 16.30
• Locație – mun. Chișinău, sect. Botanica, str. Sarmisegetusa 43, of. 209.

Atenție! Cursurile încep din data de 10.06.2019.

Toate cursurile sunt predate de profesori bine pregătiți și cu o experiență internațională, care utilizează tehnici de predare, resurse și tehnologii moderne pentru a spori motivația și gradul de implicare al cursanților, precum și progresul acestora.
Data de început
10.06.2019
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
cargo.didactica@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0