Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Filosofie Occidentală versus Filosofie Orientală

Filosofie Occidentală versus Filosofie Orientală

Vă invităm la o prezentarea inedită despre Filosofia Occidentală versus Filosofia Orientală. Cum ar fi să vedem aceste două tipuri de filosofii comparativ? Oare vom putea găsi puncte comune între cele două?
Filosofie Occidentală versus Filosofie Orientală
Online
Gratuit
0
Chișinău, Centru
Română
24 octombrie 2020, ora 18.30
Înscrie-te la curs
Asociatia Culturala Noua Acropola MD
Noua Acropolă este o organizaţie internaţională cu caracter filosofic, cultural şi social. Aceasta a fost fondată în anul 1957, în Buenos Aires (Argentina), de către istoricul şi filosoful Jorge Ángel Livraga Rizzi (1930-1991). În momentul de faţă, Noua Acropolă are filiale în peste cincizeci de ţări, pe cinci continente. Simbolismul numelui În Grecia antică, „Acropole” desemna partea cea mai înaltă a oraşului. Era locul în care lumea formelor concrete se unea armonios cu lumea invizibilă a ideilor. Acropola reprezintă un loc simbolic pentru imaginaţia noastră, care ne sugerează ascensiunea spre punctul cel mai înalt din noi înşine. Considerăm că lumea de azi are nevoie de noi „Acropole”, realizate nu din piatră, ci din fiinţe umane, „Acropole” ridicate în inima oraşelor noastre, în cadrul cărora oamenii să dezvolte o viaţă interioară elevată, restabilind legături profunde cu ceilalţi şi cu natura. Astăzi, Asociaţia Culturală Noua Acropolă este prezentă în peste cincizeci de ţări, reunind mai mult de 15.000 de voluntari, precum şi sute de mii de simpatizanţi, care se exprimă în peste cincisprezece limbi şi reprezintă o gamă largă de confesiuni, origini etnice şi moşteniri culturale, ceea ce constituie un admirabil exemplu de convieţuire şi înţelegere.
Descriere
La acest eveniment se vor prezenta mai multe subiecte teoretice și practice din filosofia Occidentală și Orientală, văzute comparativ, pentru a ne ajuta să progresăm cu mai mult succes în cunoașterea de sine, în dezvoltarea unei mai bune conviețuiri cu ceilalți și în raportarea mai conștientă la trecut.

Cum putem să trăim propriile idei și să dăm mai mult sens vieții?
Ți-ai dori să te cunoști mai bine și să te transformi într-o persoană și mai bună?
Ți-ar plăcea să afli cum poți fi mai liber de condiționări și prejudecăți?
Dorești să fii capabil să dezvolți o forță morală în tine și o creativitatea, care să te ajute să faci față mai bine dificultăților?
Ai vrea să știi cum poți să te dezvolți pe tine mai corect pentru a avea mai mult succes în ceea ce îţi propui?
Ai dori să descoperi toate soluţiile care prin care să te poți afirma corect social?

Dacă îți pui și tu astfel de întrebări atunci acest webinar este pentru tine. Înscrie-te gratuit completând următorul formular: https://forms.gle/qUnR61z2sKRdnaAs9

Informații suplimentare: Telefon/WhatsApp/Telegram/Viber +373 79118608.
Planul de studiu
    2 ore
Data de început
24 octombrie 2020, ora 18.30
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Armenească, nr.81/7, Chișinău
nouaacropola.md@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
7
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0