Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. „Ia-ți Puterea Înapoi” Program de dezvoltare interioară

„Ia-ți Puterea Înapoi” Program de dezvoltare interioară

Program psihoterapeutic de dezvoltare cu 4 întâlniri de lucru, sarcini zilnice, grup de asistență psihologică online.
„Ia-ți Puterea Înapoi” Program de dezvoltare interioară
Online
1500 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
23.02.2019
Înscrie-te la curs
Descriere
Dacă PLANIFICĂRILE MĂREȚE de la început de an te ENTUZIASMEAZĂ doar LA ÎNCEPUTUL ANULUI;
Dacă faci SCHIMBĂRI în viața ta și acestea DUREAZĂ 3 ZILE;
Dacă simți că TRECUTUL îți pune piedici în calea VIITORULUI pe care ți-l dorești;
Dacă vrei ceva SIMPLU, dar care să te ajute pe termen lung;
Dacă VREI ca EMOȚIILE tale să fie de partea TA;
Te invit în programul care îți va permite să obții REZULTATE care vor rămâne cu tine, pas cu pas, prin strategii PSIHOTERAPEUTICE.
TEMELE ABORDATE ÎN PROGRAM (pe care le-ai ales chiar tu în chestionar):
1. Relațiile cu emoțiile proprii, cum gestionez partea emoțională astfel încât să-mi fie combustibil, mai degrabă decât frână.
2. Relațiile mele cu ceilalți. Ce greșeli fac în relațiile mele fără să-mi dau seama și ce pot face ca să schimb lucrurile.
3. Relațiile cu trecutul, rănile aduse din copilărie și care blochează progresul în prezent.
4. Instalarea obiceiurilor care mi-ar fi de folos. Descoperirea paternurilor care funcționează pentru mine în instalarea obiceiurilor.
5. Scăderea vitezei pentru a putea „trăi” lucrurile importante, pentru a nu fi pe pilot automat în mare parte a timpului.
MODALITATEA DESFĂȘURĂRII
Programul conține:
1. 4 întâlniri (fiecare a câte 3,5 ore astronomice), o dată în lună, plus o întâlnire finală cu toți participanții împreună. La cele 4 ședințe de lucru vom practica tehnici de grup, dificil de aplicat individual.
2. Sarcini primite de participanți în fiecare zi, în funcție de tema de moment. Sarcinile vor fi scurte, ușor de îndeplinit, adaptate pentru fiecare etapă a programului. Acestea sunt cărămizile principale pentru noile abilități. Atât conținutul, cât și reacțiile tale față de ele (amânarea, împotrivirea, uitarea, lipsa unui rezultat palpabil după unele din sarcini) vor fi revelatoare și vor putea fi folosite pentru a crește.
3. Grup închis pe facebook, pentru raportul zilnic, pentru suport, încurajări, discuții și împărtășirea blocajelor și succeselor.
4. O ședință de consiliere gratuită cu mine pentru o temă/un moment în care te simți blocat în program.
5. Lucrul în grupuri mici (vei fi cu alte 2 persoane în echipă, pentru a primi și a oferi încurajări, feedback, pentru a explora propriile relații și a te întâlni cu propriile strategii disfuncționale). Comunicarea intensă cu cei din grupul mic va scoate la iveală și unele frustrări, cu care vom putea lucra pe parcurs.
MODALITĂȚILE DE PLATĂ:
• 1500 lei pentru tot programul, la prima întâlnire (ceea ce te va ajuta să nu renunți);
• 2 tranșe câte 850 lei, la începutul și jumătatea programului (în total 1700 lei);
• 500 lei la fiecare dintre cele 4 întâlniri de lucru (2000 lei în total).
Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Data de început
23.02.2019
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
almabudan@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3