Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Live2Lead

Live2Lead

Live2Lead este o conferință videocast care, datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și peste 40.000 de participanti.
Live2Lead este o Conferință Videocast de dezvoltare a liderilor, concepută pentru a echipa participanții cu perspective noi, idei pragmatice și instrumente gata de pus în practică, livrate de cei mai renumiți experți în leadership și business la nivel mondial.

În România Live2Lead este prezent deja de cinci ani, și de fiecare dată a umplut săli în orașele București, Cluj, Oradea, Arad, Constanta, Galati, Braila, Bistrita, Baia Mare, Bacău și Iași.

În 2018, acest eveniment de interes mondial se organizează pentru PRIMA DATA la CHISINAU pe 2 Noiembrie!
Live2Lead
250 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Vineri, 2 Noiembrie 2018 la 09:00 - 16:00
Înscrie-te la curs
Descriere
O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business .

La acest eveniment VIDEOCAST ai ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial. Te vei întoarce la birou pregătit să implementezi noul tău plan de acțiune, să-ti redescoperi pasiunea, să conduci și cu mai multă dedicare.

Conferința va fi subtitrată în limba română.

Motivație

Pentru a gândi și acționa cu același nivel de înțelegere și implicare, oamenii au nevoie să se alimenteze de la surse similare de energie și inspirație.
Cum ar arăta ziua în care tu și colaboratorii tăi ați acționa cu același nivel înalt de entuziasm și dedicare, deoarece ați avut toți ocazie de a primi aceeași inspirație, idei inovatoare și energie transformatoare, de la unii din cei mai importanți reprezentanți mondiali în business și leadership?
Ca să ai ocazia de a-i vedea, în direct, pe fiecare dintre cei patru mari lideri mondiali, John C. Maxwell, Carly Fiorina, Debra Searle, Daniel Pink, ar trebui să aloci timp și mii de euro pentru a ajunge la conferințele pe care le țin în toată lumea.
Să-i vezi reuniți într-o singură conferință și să împarți oportunitatea acestui eveniment inspirațional împreună cu echipa ta, chiar în orașul tău, este suficient să spui DA oportunității de a participa în Chisinau, la Conferința VIDEOCAST Live2Lead din 2 noiembrie 2018.

Ce este o conferință videocast?

O conferință videocast este una dintre cele mai moderne, rapide și economice căi de transmitere a unei conferințe înregistrate, al cărei conținut este de ultimă oră la nivel mondial, și ajunge direct la publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.
Formatul videocast permite diseminarea în sistem închis a unor conferințe foarte valoroase în ceea ce privește speakerii și conținutul, într-un timp foarte scurt, direct la publicul din țara și localitatea în care s-a achiziționat licența de transmitere.
Live2Lead este o conferință videocast care, datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și a adunat peste 40.000 de participanti.
Conferința Live2Lead poate fi vizionată doar în sălile de proiecție pentru care s-a achiziționat licența și doar în perioada care face obiectul aceleiași licențe.

Ce vei câștiga dacă participi?

CELE MAI NOI IDEI

Pregătește-te să afli cele mai noi idei de leadership și business, precum și planuri de acțiune simple și ușor de implementat, de la experți de top la nivel mondial.

INSPIRAȚIE ȘI ENERGIE TRANSFORMATOARE

Live2Lead este un eveniment revoluționar creat pentru a te inspira și a dezlănțui energia și puterea, capabile să te transforme pe tine și lumea din jurul tău. Vei fi provocat, încurajat și inspirat de experți în leadership de top mondial și te vei întoarce la job-ul tău, nerăbdător să pui în practică o listă valoroasă de idei Aha!

NETWORKING

Live2Lead propune un conținut bogat și valoros de leadership și business la nivel mondial și va atrage lideri, care la fel ca tine, sunt dedicați creșterii și dezvoltării. Consolidează-ți rețeaua de contacte valoroase, pentru parteneriate și rezultate concrete.
Data de început
Vineri, 2 Noiembrie 2018 la 09:00 - 16:00
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Ghioceilor 1,, MD-2008 Chișinău, Casa Sarbatorii - MOLDEXPO
info@live2lead.md
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3