Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Master Class de Pictură pe Sticlă -O activitate pentru familie!

Master Class de Pictură pe Sticlă -O activitate pentru familie!

Master Class de Pictură pe Sticlă -O activitate pentru familie!

Să ne simțim fericiți în Lumea culorilor! Să punem mai multă culoare în viața noastră!”

Clubul de creație Apollo vă invită sâmbătă la Master Class de PICTURĂ PE STICLĂ.
Aceasta este o activitate pentru familie!
Master Class de Pictură pe Sticlă -O activitate pentru familie!
150 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
In cadrul acestui atelier veți putea realiza cu culori speciale, minunate desene florale sau vitralii. Copiii vor putea picta personajul din desenul animat preferat, exersând acestă tehnică minunată și foarte relaxantă.

Activitatea se adresează atât copiilor, cât și parinților, tinerilor și adulților. Considerăm că ar este oportun ca părinții și copiii să petreacă timp liber într-un spațiu neutru, făcând ceea ce li se pare distractiv, dar totodată atractiv și creativ. Părinții vor desfășura aceași activitate cu propriul copil, dar nu vor fi în concurență. Prin acest tip de experiență copii vor deveni mândri de părinții lor și se vor putea crea raporturi superioare de relaționare părinte-copil. la acest eveniment nu este obligatorie prezența părinților, dar pot participa și aceștia. De asemenea, activitatea se adresează tinerilor, adulților și vârstnicilor.

Vă invităm într-un ambiant plăcut, cu muzică clasică, ceai și fursecuri, o atmosferă caldă și prietenoasă, unde se leagă prietenii valoroase și relații mai stabile între membrii familiei.

Acest atelier se va desfășura cu regularitatea unei întâlniri pe lună.
Toate lucrările realizate vor aparține participanților la sfârșitul acestui Master Class.

- Durata: 1,5h de culinărie și veselie.
- Locuri disponibile 10.
- Taxă de participare: 200 lei / participant (materialele sunt incluse)
- Ofertă: 150 lei / participant, dacă aduceți un prieten.


Vă așteptăm!
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Gheorghe Asachi, nr.20/2 Chișinău.
clubuldecreatieapollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3