Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Master Class de Sandwich-uri Decorative! Culinărie și Veselie!

Master Class de Sandwich-uri Decorative! Culinărie și Veselie!

Master Class de Sandwich-uri decorative -O activitate pentru familie!
CULINĂRIE ȘI VESELIE! :-)

Să ne simțim fericiți în Lumea Culinăriei! Să punem mai multă sănătate și gust în viața noastră!”

Clubul de creație Apollo vă invită sâmbătă, 31 martie 2018, ora 13:30 - 15:00,
la Master Class de Sandwich-uri decorative.
Aceasta este o activitate pentru familie!
Master Class de Sandwich-uri Decorative! Culinărie și Veselie!
150 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
In cadrul acestui atelier veți putea realiza cu ingrediente speciale, minunate sandwich-uri decorative. Copiii și/sau părinții vor putea decora propriile sandwich-uri. Se va explica de ce sunt importante legumele pentru alimentația sănătoasă, de ce nu este bun excesul de carne și care sunt câteva sfaturi nutriționiste importante, care ne pot face viața mai fericită!

Activitatea se adresează atât copiilor, cât și parinților, tinerilor și adulților. Considerăm că ar este oportun ca părinții și copiii să petreacă timp liber într-un spațiu neutru, făcând ceea ce li se pare distractiv, dar totodată atractiv și creativ. Părinții vor desfășura aceași activitate cu propriul copil, dar nu vor fi în concurență. Prin acest tip de experiență copii vor deveni mândri de părinții lor și se vor putea crea raporturi superioare de relaționare părinte-copil.

Vă invităm într-un ambiant plăcut, cu muzică clasică, ceai și fursecuri, sandwich-uri vesele, cu o atmosferă călduroasă și prietenoasă, unde se leagă prietenii valoroase și relații mai stabile între membrii familiei.

Acest atelier se va desfășura cu regularitatea unei întâlniri pe lună.
Toate sandwich-urile realizate vor fi gustate de prorpii creatori la sfârșitul acestui Master Class. :-)

- Durata: 1,5h de culinărie și veselie.
- Locuri disponibile 10.
- Taxă de participare: 200 lei / participant (materialele sunt incluse)
- Ofertă: 150 lei / participant, dacă aduceți un prieten.
- Participarea este posibilă numai pe bază de înscriere până la data de 24 martie 2018, în funcție de locurile rămase disponibile.Înscrierea se face telefonic, prin whatsapp sau e-mail și necesită completarea formularului de înscriere și achitarea taxei.

Vă așteptăm!
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Gheorghe Asachi, nr.20/2 Chișinău
clubuldecreatieapollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3