Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Noile reglementari contabile la ÎNCHIDEREA ANULUI 2021

Noile reglementari contabile la ÎNCHIDEREA ANULUI 2021

“Aspecte practice de aplicare ale noilor reglementări în legislația contabilă”
Te pregătești de închiderea anului FISCAL 2021?
Dacă răspunsul este afirmativ, atunci acest curs este pentru TINE!
Noile reglementari contabile la ÎNCHIDEREA ANULUI 2021
1550 MDL
0
Română
Înscrie-te la curs
Vioser Tax Trainings
VIOSER Tax Trainings SRL este compania a cărei MISIUNE constă în oferirea serviciilor de calitate înaltă clienților săi contribuind prin organizarea instruirilor profesioniste orientate mediului antreprenorial, managerial și contabil de orice nivel având ca SCOP sporirea valorii businessului și companiilor autohtone. De mai bine de 4 ani împărtășim expertiza noastră atât start-up-urilor, cât și celor deja lansați în business. Suntem o echipă profesionistă care deține un portofoliu de peste 200 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 1800 de companii clienți, organizând până la moment traininguri și evenimente pe domeniile: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching Fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor, Elaborarea Business Plan-urilor etc.
Descriere
Program:
1. Noutăți în sistem de reglementare normativă a contabilităţii în cadrul entităţii la închiderea anului 2021.
2. Procedura de recunoaștere și de decontare în contabilitate a creanțelor compromise și a datoriilor expirate ale entitații.
3. Particularitățile identificării și modul corectării erorilor contabile în evidența contabilă și rapoartele fiscale a entităţii.
4. Consecințele juridice ale încălcării de către persoanele responsabile ale entității regulilor de ţinere a contabilităţii şi a evidenţei în scopuri fiscale.

Formatori:
- Georgeta Covaliov-Rusu - CAP, АССА (DipIFR, IPSAS, Business Valuations, Cert IFR)
- Olga Donciu - CAP, magistru în drept, consultant economico-financiar

Detalii curs:
Când: 21 ianuarie ora 13:00-17:00

Locația: Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
Investiție: 1550 MDL până la data de 14 ianuarie
1900 de la data de 15 ianuarie

Pentru înregistrare completați formularul https://forms.amocrm.ru/mcvvlr, sau ne contactați la nr. de telefon: 069835556
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
trainings@vioser.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
4
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0