Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс
  1. Inventarierea ACTIVELOR și DATORIILOR

Inventarierea ACTIVELOR și DATORIILOR

“Aspecte practice privind inventarierea activelor şi datoriilor entităţii”
Inventarierea reprezintă mijlocul principal prin care se constată situația reală a patrimoniului și care permite compararea datelor obținute pe această cale cu datele contabilității.
În acest context te invităm la data de 22 IANUARIE 2022 la cursul: “Aspecte practice privind inventarierea activelor şi datoriilor entităţii”.
Inventarierea ACTIVELOR și DATORIILOR
1550 лей
0
Кишинёв
Записаться на обучение
Vioser Tax Trainings
VIOSER Tax Trainings SRL este compania a cărei MISIUNE constă în oferirea serviciilor de calitate înaltă clienților săi contribuind prin organizarea instruirilor profesioniste orientate mediului antreprenorial, managerial și contabil de orice nivel având ca SCOP sporirea valorii businessului și companiilor autohtone. De mai bine de 4 ani împărtășim expertiza noastră atât start-up-urilor, cât și celor deja lansați în business. Suntem o echipă profesionistă care deține un portofoliu de peste 200 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 1800 de companii clienți, organizând până la moment traininguri și evenimente pe domeniile: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching Fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor, Elaborarea Business Plan-urilor etc.
Описание
Program:
1. Actele legislative și normative ce reglementează realizarea inventarierii activelor şi datoriilor în cadrul entităţii şi reflectarea rezultatelor acesteia în evidența contabilă.
2. Cerințe obligatorii față de procedura de documentare a desfăşurării inventarierii.
3. Evaluarea şi reflectarea în contabilitate a rezultatelor inventarierii activelor şi datoriilor entităţii.
4. Consecințele juridice ale încălcării regulilor stabilite privind inventarierea activelor şi datoriilor entităţii și practica a atragerii la răspunderea juridică a persoanelor vinovate.
Formatori:
- Georgeta Covaliov-Rusu - CAP, АССА (DipIFR, IPSAS, Business Valuations, Cert IFR)
- Olga Donciu - CAP, magistru în drept, consultant economico-financiar
Detalii curs:
Când: 22 ianuarie ora 10:00-14:00
Locația: Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
Investiție: 1550 MDL
Pentru înregistrare completați formularul https://forms.amocrm.ru/mcvrcv , sau ne contactați la nr. de telefon: 069835556
Добавить отзыв
Отзывы
Нет отзывов
Контакты
Контакты
Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
trainings@vioser.md
Заказать обратный звонок

Рекомендуемые статьи

Topul lunar al cursurilor Oбо всем
Lunar cursor.md face topul cursurilor la care se înscriu cele mai multe persoane. Ne pasă de evoluția societății noastre, de calitatea zilei de mâine, de aceea îți propunem cu drag suportul nostru în procesul tău de autocunoaștere și formare profesională.
Январь 31, 2018
0
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Развитие и самопознание
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Октябрь 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Эксперт дня
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Октябрь 02, 2018
3
Все будет как в сказке, или как нам воспитать наши мысли, чтобы создать желаемую реальность Чему не учат в школе
Мы - то, что мы думаем, и любое выраженное слово - это состояние нашего внутреннего мира. Если бы мы знали, насколько сильны наши мысли, мы никогда не позволим себе думать негативно. Мы предлогаем конкретные советы для когнитивной детоксикации. Приятного чтения!
Январь 22, 2018
0