Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. SELF TEST

SELF TEST

La acest atelier fiecare participant va putea descoperi la propria persoana particularitățile de personalitate. O să obțină răspuns la întrebarea: de ce nu-mi reușește să am ce-mi doresc? O să identifice tipul partenerului ce se potrivește pentru o relație fericită.
Ce voi învăța?
  • Atelierul se desfăşoară interactiv, având ca principal scop: Autotestarea. Fiecare participant va afla despre sine multe lucruri noi. 1.Care este imagine proprie în ochii persoanelor apropiate și colegilor de servici. 2.Care sunt aptitudinile și talentele profesionale. 3. Ce tip de partener se potrivește cel mai mult. ș.a.m.d. BONUS: Fiecare participant va beneficia de analiza individuală și confidențială.
SELF TEST
200 MDL
0
Chișinău, Buiucani
Română
Înscrie-te la curs
Dubița Lilia
Consiliere psihologică. Dezvoltare personală. Psihodiagnostic pentru organizații.
Descriere
Participând la acest atelier veți însuși informații și abilitâți de utilizare a tehnicilor proiective, veți avea posibiltatea să completați și să analizați metodele de intervievare, aplicând pe lângă ceea ce deja cunoașteți în practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic.

Vă veți putea îmbogăți cunoștințele cu informații teoretice și practice interesante (studii de caz atât ale coordonatorului cât și aduse de Dumneavoastră).
Planul de studiu
    Conținut: 1.Testul figurilor geometrice. 2. Testul omului în ploaie 3. Testul arborelui 4. Aplicarea practică a testelor de evaluare psihologică prin prezentarea unor probe principale cu modalitate de lucru, aplicare, interpretare, evaluare. 5.Studii de caz.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Calea Ieșilor 11
lilia-tomac@mail.ru
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3