Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar ONLINE 2 zile „Contabilitatea decontărilor faţă de personalul entității, cu organele asigurărilor sociale şi medicale şi aferente impozitului pe venit din salariul”

Seminar ONLINE 2 zile „Contabilitatea decontărilor faţă de personalul entității, cu organele asigurărilor sociale şi medicale şi aferente impozitului pe venit din salariul”

Datoriile faţă de personal reprezintă angajamentele întreprinderii faţă de salariat pentru munca prestată, precum şi recompensele garantate de stat şi alte plăţi suplimentare, conform contractelor între plăţi (cum sunt facilităţile acordate de patron).
Seminar ONLINE 2 zile „Contabilitatea decontărilor faţă de personalul entității, cu organele asigurărilor sociale şi medicale şi aferente impozitului pe venit din salariul”
1000 MDL
0
Înscrie-te la curs
Descriere
Datoriile faţă de personal reprezintă angajamentele întreprinderii faţă de salariat pentru munca prestată, precum şi recompensele garantate de stat şi alte plăţi suplimentare, conform contractelor între plăţi (cum sunt facilităţile acordate de patron).

Prin urmare, acest seminar își propune să identifice aspectele privind actele normative și legislative de reglementare a modului de calcul al drepturilor salariale, să determine formele de retribuie a muncii în RM și structura salariului, să examineze salarizarea pentru condiţii speciale de muncă, precum și un șir de alte aspecte privind contabilitatea decontărilor faţă de personalul în cadrul instituțiilor în care activați.

Tematica:
1. Actele normative și legislative de reglementare a modului de calcul al drepturilor salariale
2. Forme de retribuie a muncii în RM și structura salariului
3. Salarizarea pentru condiţii speciale de muncă
4. Calculul și contabilizarea îndemnizaţiei pentru concediul anual de odihnă
5. Calculul și contabilizarea îndemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă
6. Ajutorul material – aspecte juridice, sociale, medicale și fiscale
7. Tipuri de rețineri și contabilizarea acestora
8. Modul de completare a formularului tipizat (Forma IPC21). Darea de seamă privind reținerea impozitului pe venit, a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și a contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii calculate

Tariful participării la seminar: 1000 lei, preţ ce include materialul informativ. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv până la data de 08.04.2021. Mai multă informație pe email sau telefon.

Coordonatele seminarului online:
Data: 09 aprilie 2021 (18:00 - 20:00)
10 aprilie 2021 (09:00 - 13:00)
Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veți primi adresa ZOOM online, materiale de lucru)
Limba: română
Tipul instruirii: informativ practic
Speaker: Specialist fiscal – contabil, practician.

Contacte:
Marca ,,Klubafaceri’’SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com/
Email: klubafaceri@gmail.com
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
klubafaceri@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
7
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0