Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar Online „Raportarea fiscală în agricultură”, 14.11.2020

Seminar Online „Raportarea fiscală în agricultură”, 14.11.2020

Agricultura constituie o ramură importantă a economiei naţionale, având ca obiect cultivarea pământului şi creşterea animalelor în vederea obţinerii de produse alimentare şi a altor produse ce pot fi utilizate ca materii prime pentru fabricarea altor produse.
Seminar Online „Raportarea fiscală în agricultură”, 14.11.2020
Online
900 MDL
0
Înscrie-te la curs
Descriere
Agricultura constituie o ramură importantă a economiei naţionale, având ca obiect cultivarea pământului şi creşterea animalelor în vederea obţinerii de produse alimentare şi a altor produse ce pot fi utilizate ca materii prime pentru fabricarea altor produse.
Totodată, în contexul asigurării transparenței și durabilității activității desfășurate, atât agricultorii, se angajează să respecte un șir de responsabilități față de stat, inclusiv raportarea fiscală către instituțiile de profil.
Din acest considerent, scopul acestui seminar este de a evidenția particularitățile prioritare a raportării fiscale prin reflectarea unor operațiuni specifice domeniului agricol IPC18, UNIF18, VEN12, TVA12, BIJ17 prin prezentarea exemplelor practice.
ÎNREGISTRAREA ŞI COMANDA CONTULUI DE PLATĂ SE FACE, ACCESÂND: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf48rbhIdaSD8d72z9VU0yNnNVUN1vBnhKEn3TMsLhKBk5G9g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628
Tematica:
1. Explicații legislative privind raportarea fiscală în agricultură;
2. Prezentarea cazurilor specifice în IPC18.
3. Prezentarea cazurilor specifice în UNIF18.
4. Prezentarea cazurilor specifice în VEN12
5. Prezentarea cazurilor specifice în TVA12
6. Prezentarea cazurilor specifice în BIJ17.
Seminarul se bazează pe studii de caz (model de documente) şi aplicaţii practice pentru formarea deprinderilor, aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor .
Tariful participării la seminar:
Pentru participare la seminar, achitaţi/participant tariful de instruire: 900 lei, preţ ce include materialul informativ. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv până la data de 12.11.2020 (inclusiv). Mai multă informație pe email sau telefon.

Coordonatele seminarului:
Data: 14 noiembrie 2020, (09:00 – 14:00)
Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veți primi adresa web online)
Limba: română
Tipul instruirii: Informativ practic
Traineri: Specialist fiscal-contabil, practician

Contacte:
Marca Klubafaceri SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com/
Email: klubafaceri@gmail.com
Facebook: Marca Klubafaceri
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
klubafaceri@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
2
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0