Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar ONLINE „Taxe locale – 2021”

Seminar ONLINE „Taxe locale – 2021”

În cadrul acestui seminar va avea loc prezentarea aspectelor privind taxele locale – 2021. Așa dupa cum v-a obișnuit, Marca Klubafaceri SRL vine și de data aceasta în întâmpinarea nevoilor dvs cu un seminar practic din care nu va lipsi secțiunea de întrebări și răspunsuri pentru orice subiect de pe marginea temei supuse discuției.
Seminar ONLINE „Taxe locale – 2021”
850 MDL
0
Înscrie-te la curs
Descriere
În cadrul acestui seminar va avea loc prezentarea aspectelor privind taxele locale – 2021. Așa dupa cum v-a obișnuit, Marca Klubafaceri SRL vine și de data aceasta în întâmpinarea nevoilor dvs cu un seminar practic din care nu va lipsi secțiunea de întrebări și răspunsuri pentru orice subiect de pe marginea temei supuse discuției.

Tematica:
Actele normative și legislative de reglementare a modului de calcul și de plată a taxelor locale
Subiecții impunerii, obiectele impunerii și baza impozabilă
Cotele, modul de calcul și de plată a taxelor locale
Înlesniri la plata taxelor locale
Administrarea taxelor locale
Taxele locale, termenelelor de plată şi de prezentarea dărilor de seamă fiscal
Subiecţii impunerii, obiectele impunerii, baza impozabilă (costul) şi cotele maxime ale impozitului pe bunurile imobiliare. Termenele de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare
Obiectele impunerii şi cotele maxime ale impozitului funciar
Diverse

Tariful participării la seminar:
Pentru participare la seminar, achitaţi/participant tariful de instruire: 850 lei, preţ ce include materialul informativ. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv până la data de 26.03.2021 (inclusiv). Mai multă informație pe email sau telefon.

Coordonatele seminarului:
Data: 30 martie 2021, (09:00 – 13:00)
Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veti primi adresa web online)
Limba: română
Tipul instruirii: Informativ practic
Traineri: Specialist fiscal-contabil, practician

Contacte:
Marca Klubafaceri SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com/
Email: klubafaceri@gmail.com
Facebook: Marca Klubafaceri
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
klubafaceri@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
7
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0