Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Tabără: Basme. Povești de Crăciun. Vechi culturi și civilizații

Tabără: Basme. Povești de Crăciun. Vechi culturi și civilizații

Prima tabără din acest an!!

Tabără BASME POVEȘTI DE CRĂCIUN. VECHI CULTURI ȘI CIVILIZAȚII
2-6 IANUARIE 2019

CLUBUL DE CREATIE APOLLO este un club dedicat artelor, un cadru generos unde copii, tineri și adulți, sunt antrenați în activități care să le dezvolte creativitatea, inspirația și imaginația.
Perioada de desfășurare: 2-6 IANUARIE 2019
Programul de zi: 8:30-18:00
Cui se adresează? Copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.
Locația de desfășurare: str. Tighina, nr 49, oficiul 202, etajul II, Chișinău (Centru, lângă Casa Armatei).
Locuri disponibile: 10.
Înscrierile se pot face până pe data de 30 Decembrie, în funcție de locurile rămase disponibile, prin semnarea formularului de înscriere și achitarea taxei de participare. După această zi nu se vor mai putea face înscrieri.
Ce voi învăța?
  • OBIECTIVELE EVENIMENTULUI: Prin această tabără vom dezvolta copiilor dragostea față de poveștile din bătrâni pline de înțeleciune, față de poveștile de Crăciun și față de vechile culturi și civilizații. Totodată dorim să dezvoltăm copiilor plăcerea de a studia în joacă, în timpul liber, explicăndu-le avantajele cititului pe verticală. Pentru atingerea acestui obiectiv, în fiecare parte a zilei, în cadrul atelierului de lectură, copii vor face cunoștință pe grupuri cu câte un basm sau o poveste de Crăciun sau despre vechile culturi și civilizații. Mai apoi, fiecare grup va extrage pilda de înțelepciune din povestea pe care a citit-o, iar în partea a doua a atelierului, respectiv după prânz, vor arăta celorlalți copii ce au citit ca grup, pe rând, punând în scenă pilda basmului, prin o reprezentație teatrală originală. De asemenea, vor putea folosi costume și accesorii de teatru, din garderoba de teatru a Clubului de creație Apollo. Pe parcursul acestor activități formatorii Clubul de creație Apollo, vor sprijini copii, astfel încât fiecare dintre ei să se intergreze în grupuri corect, și să se evidențieze individual toți în mod egal, și să-și dezvolte abilitățile prin joacă.
Tabără: Basme. Povești de Crăciun. Vechi culturi și civilizații
850 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
2 ianuarei 2019
Înscrie-te la curs
Descriere
PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR ZILNIC:

8:30 – 9:30 Joc ”Să ne cunoaștem” și jocuri de masă, Secret Santa, desenul magiei Crăciunului (copii vor fi invitați să deseneze ce valori morale și educaționale este bine să promovăm de Crăciun, sau ce semnifică aceast moment din an)..
9:30 – 11:00 Atelier
Prima zi de tabără: JOACA DE-A POVESTE DE CRĂCIUN
A doua zi de tabără: JOACĂ BASMUL PREFERAT
A treia zi de tabără: JOACA DE-A EGIPTENII
A patra zi de tabără: SĂ FIM CA INDIENII SAU PRECOLUMBIENII
A cincia zi de tabără: Concurs de talente: TALENTUL CLUBULUI APOLLO
11:00-13:00 Jocuri pentru dezvoltarea personală, de inteligență, de lingvistică, de imaginație, de memorie, atenție, pentru unificarea grupului, și jocuri de masă etc. (Aceste jocuri se vor realiza în spațiul interior sau în spațiul exterior de joacă.)
13:30 – 14:30 Prânz la restaurant
14:30 – 16: 00 Atelier
Prima zi de tabără: SĂ NE JUCĂM DE-A ACTORII - punerea în scenă a poveștii citite
A doua zi de tabără: SĂ NE JUCĂM DE-A ACTORII - punerea în scenă a basmului preferat
A treia zi de tabără: JOACA DE-A EGIPTENII - pictăm li desenăm ca egiptenii, prin tehnica transpunerii prin cadrane și pictură cu culori de ulei pe reproduceri arheologice, pe care copii le vor lua acasă.
A patra zi de tabără: SĂ FIM CA INDIENII SAU PRECOLUMBIENII - jocuri de-a indienii. Copii își vor realiza accesorii pentru cap, maini, lanțuri și picturi pe față, în culori și modele indiene.
A cincia zi de tabără:Vizionare de film tematic Crăciunului.
16:30 – 17:30 Concursuri distractive: mâncat fructe din apă, pufuleți de pe ață, alergatul în saci, învingătorul poeziei, magia numerelor etc
17:30 – 18:00 Joacă

În ultima zi de tabără la ora : 17:30 – 18:00 Decernarea Diplomelor!


Total taxă de participare: 1400 lei (cinci zile, cinci prănzuri). Sau 850 lei (oferta prieteniei).
Taxa include:
• prînz la restaurant (Nu se aisgură mic dejun și cină)
• pauze de ceai,
• fursecuri,
• fructe, pufuleți pentru concursuri,
• toate materialele necesare desfășurării atelierelor de creație din cadrul taberei. Toate lucrările realizate vor aparține copiilor.

Oferta prieteniei! Pentru cei care aduc un prieten se oferă o reducere, de care beneficiază ambii: 850 lei / copil (cinci zile). Oferta este valabilă o singură dată pentru un prieten!

Participanții pot participa la zile preferențiale din tabără, dar se achită integral.
Planul de studiu
    2-6 ianuarie, 8:30 - 18:00
Data de început
2 ianuarei 2019
Publicul țintă
  • 6-14 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Tighina, nr.49, oficiu 202, etajul I
ClubuldecreatieApollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3