Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Tabără Gravity: Blue Summer

Tabără Gravity: Blue Summer

CLUBUL DE CREATIE APOLLO este un club dedicat artelor, un cadru generos unde participanții sunt antrenați în activități variate, prin care aceștia să aibă parte de dezvoltare personală, a creativității și a imaginației.

Perioada de desfășurare: 12-16 august 2019
Programul de zi: 8:30-18:00
Cui se adresează? Copiilor cu vârste cuprinse între 5-14 ani.
Locația de desfășurare: sediul Clubului de Creație Apollo, str. Tighina, nr 49, oficiul 202, etajul 2, Chișinău (Centru, lângă Casa Armatei).
Locuri disponibile: 20.

Taxa de participare:
- 1200 lei /5 zile / copil
- 850 lei / 5 zile / copil - Oferta prieteniei! dacă un copil aduce un prieten. De acestă ofertă beneficiază ambii copii. Oferta Prieteniei este valabilă până la data 7 august 2019! Oferta nu este valabilă pentru al treilea copil. Pentru a beneficia al treilea copil de ofertă este necesar ca el la rândul lui să aducă un alt prieten.
Pentru înscriere se face achitarea prin transfer sau depunere bancară.
Tel./WhatsApp/Viber/Telegram: +37379118608 (Irina Ivăncescu)
Data limită de Înscriere: 10 august 2019.

Taxa de participare include: 3 mese (gustare de mic dejun, prânz, gustare de cină), pauze cu ceai și fursecuri, limonade, concursuri cu fructe sau pufuleți, intrări la muzee, expoziții, înghețată în parc, bilete la diverse locuri de joacă în funcție de programul taberei, toate materialele necesare atelierelor de creație și toate lucrările ralizate vor fi luate acasă de participanți la finalul taberei.
Ce voi învăța?
  • OBIECTIVELE EVENIMENTULUI: Prin această tabără vom dezvolta copiilor dragostea față de poveștile din bătrâni pline de înțeleciune, față de poveștile de Crăciun și față de vechile culturi și civilizații. Totodată dorim să dezvoltăm copiilor plăcerea de a studia în joacă, în timpul liber, explicăndu-le avantajele cititului pe verticală. Pentru atingerea acestui obiectiv, în fiecare parte a zilei, în cadrul atelierului de lectură, copii vor face cunoștință pe grupuri cu câte un basm sau o poveste de Crăciun sau despre vechile culturi și civilizații. Mai apoi, fiecare grup va extrage pilda de înțelepciune din povestea pe care a citit-o, iar în partea a doua a atelierului, respectiv după prânz, vor arăta celorlalți copii ce au citit ca grup, pe rând, punând în scenă pilda basmului, prin o reprezentație teatrală originală. De asemenea, vor putea folosi costume și accesorii de teatru, din garderoba de teatru a Clubului de creație Apollo. Pe parcursul acestor activități formatorii Clubul de creație Apollo, vor
Tabără Gravity: Blue Summer
850 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
12 august 2019
Înscrie-te la curs
Asociatia Culturala Noua Acropola MD
Noua Acropolă este o organizaţie internaţională cu caracter filosofic, cultural şi social. Aceasta a fost fondată în anul 1957, în Buenos Aires (Argentina), de către istoricul şi filosoful Jorge Ángel Livraga Rizzi (1930-1991). În momentul de faţă, Noua Acropolă are filiale în peste cincizeci de ţări, pe cinci continente. Simbolismul numelui În Grecia antică, „Acropole” desemna partea cea mai înaltă a oraşului. Era locul în care lumea formelor concrete se unea armonios cu lumea invizibilă a ideilor. Acropola reprezintă un loc simbolic pentru imaginaţia noastră, care ne sugerează ascensiunea spre punctul cel mai înalt din noi înşine. Considerăm că lumea de azi are nevoie de noi „Acropole”, realizate nu din piatră, ci din fiinţe umane, „Acropole” ridicate în inima oraşelor noastre, în cadrul cărora oamenii să dezvolte o viaţă interioară elevată, restabilind legături profunde cu ceilalţi şi cu natura. Astăzi, Asociaţia Culturală Noua Acropolă este prezentă în peste cincizeci de ţări, reunind mai mult de 15.000 de voluntari, precum şi sute de mii de simpatizanţi, care se exprimă în peste cincisprezece limbi şi reprezintă o gamă largă de confesiuni, origini etnice şi moşteniri culturale, ceea ce constituie un admirabil exemplu de convieţuire şi înţelegere.
Descriere
Ce vor face copii la această tabără?
- ateliere de creație prin utilizarea pietrelor, acuarelelor, scoicilor și a nisipului: rame foto, suport de creioane, tablouri decorative, decorațiuni utile pentru casă și pentru biroul școlar, jucării creative etc
- își vor putea descoperi instrumentele personale cu care pot face creații inedite și vor dezvolta talente
- jocuri ludice variate, distractive, atractive și unele chiar amuzante: desen, Finger Teraphy etc
- jocuri distractive
- concursuri amuzante și antrenante
- jocuri în aer liber
- ieșiri în parc și la muzee
- exerciții de psihologie: de memorie, de atenție, de concentrare, de imaginație
- vizite ghidate la muzee
- expoziții tematice culturale
- concurs de talente(în ultima zi de tabără)
- proiecție de video educative și desene animate.
Toate activitățile au ca scop stimularea tuturor resurselor copiilor pentru a scoate la iveală potențialul fiecăruia.
Planul de studiu
    12-16 august 2019,, 8:30 - 18:00
Data de început
12 august 2019
Publicul țintă
  • 5-14 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Tighina, nr.49, oficiu 202, etajul I
ClubuldecreatieApollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3