Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Tabără pentru copii BASME Românești. PILDE De Înțelepciune. Teatru

Tabără pentru copii BASME Românești. PILDE De Înțelepciune. Teatru

CLUBUL DE CREATIE APOLLO este un club dedicat artelor, un cadru generos unde copii, tineri și adulți, sunt antrenați în activități care să le dezvolte creativitatea, inspirația și imaginația.
Perioada de desfășurare: 18-22 iunie 2018
Programul de zi: 8:30-18:00
Cui se adresează? Copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.
Locația de desfășurare: str. Gheorghe Asachi, nr 20/2, Chișinău (Telecentru, mai jos de Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”.)
Locuri disponibile: 15.
Înscrierile se pot face până pe data de 10 Iunie iunie în funcție de locurile rămase disponibile. După această zi nu se vor mai putea face înscrieri. Înscrierea presupune completarea Formularului de înscriere și achitarea taxei de participare.
Tabără pentru copii BASME Românești. PILDE De Înțelepciune. Teatru
250 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
OBIECTIVUL EVENIMENTULUI:
Prin această tabără vom dezvolta copiilor dragostea față de poveștile din bătrâni pline de înțeleciune. Totodată dorim să dezvoltăm copiilor plăcerea de a lectura în timpul liber, explicăndu-le avantajele cititului, precum și tehnica cititului pe verticală. Pentru atingerea acestui obiectiv, în fiecare parte a zilei, în cadrul atelierului de lectură, copii vor face cunoștință pe grupuri cu câte un basm. Apoi, fiecare grup va extrage pilda de înțelepciune din povestea pe care a citit-o, iar în partea a doua a atelierului, respectiv după prânz, vor arăta celorlalți copii ce au citit ca grup, pe rând, punând în scenă pilda basmului, prin o reprezentație teatrală originală. De asemenea, vor putea folosi costume și accesorii de teatru, din garderoba de teatru a Clubului de creație Apollo. Pe parcursul acestor activități formatorii Clubul de creație Apollo, vor sprijini copii, astfel încât fiecare dintre ei să se intergreze în grupuri corect, și să se evidențieze individual toți în mod egal.


PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR ZILNIC:

8:30 – 9:30 Mic dejun și Joc ”Să ne cunoaștem”
9:30 – 11:00 Atelier Avantajele lecturii (Lectura basmelor pe grupuri de copii. Copii vor fi împărțiți pe grupuri de câte cinci - șase copii, și vor citi la alegere un basm, dând în cadrul grupului cartea de la unul la altul. Apoi, vor concretiza pilda de înțelecpiune a basmului și o vor scrie cât mai original, pe o foaie A3, urmând să o prezinte celorlalți copii ca grup. În fiecare zi copii vor fi schimbați între ei în cadrul grupurilor pentru o mai bună socializare.)
11:00-13:00 Jocuri pentru dezvoltarea personală, de inteligență, de lingvistică, de imaginație, de memorie, atenție, pentru unificarea grupului etc. (Aceste jocuri se vor realiza în spațiul interior sau în spațiul exterior de joacă.)
13:30 – 14:30 Prânz
14:30 – 16: 00Atelier Teatru (Partea II – punerea în scenă a pildei de înțelepciune din basmul citit în prima parte a atelierului.)
16:30 – 17:30 Concursuri distractive
17:30 – 18:00 Cina

În ultima zi de tabără la ora : 17:30 – 18:00 Decernarea Diplomelor!

Taxa de participare: 250 lei /zi.
Include:
• trei mese (Se vor servi sub formă de bufet suedez, copilul va alege ceea ce dorește să mănânce, este și mâncare caldă)
• pauze de ceai,
• fursecuri,
• fructe, pufuleți pentru concursuri,
• toate materialele necesare desfășurării atelierelor de creație din cadrul taberei. Toate lucrările realizate vor aparține copiilor.
Total taxă de participare: 1250 lei (cinci zile).

Oferta prieteniei! Pentru cei care aduc un prieten se oferă o reducere, de care beneficiază ambii: 700 lei / copil (cinci zile). Oferta este valabilă o singură dată pentru un prieten!
Participanții pot participa la zile preferențiale din tabără, dar se achită integral.
Planul de studiu
    Programul de zi: 8:30-18:00
Publicul țintă
  • Copii cu vârste cuprinse între 6-14 ani.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Gheorghe Asachi, nr 20/2, Chișinău (Telecentru, mai jos de Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”.)
ClubuldecreatieApollo@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3