Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Unghii false , manechiura și pedichiura

Unghii false , manechiura și pedichiura

Cursuri individuale de manechiura pedichiura
Unghii false , manechiura și pedichiura
Online
2000 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Puiu victoria Di.S Nail -ART
Cursuri Extensii de gene 1D,2D,3D Alungirea unghiilor Modelarea sprincenelor BIO tatoo henna . Manechiura ,pedichiura cu freza.
Unghii false , manechiura și pedichiura Unghii false , manechiura și pedichiura Unghii false , manechiura și pedichiura
Descriere
Cursuri de Alungirea unghiilor cu durata de 5 zile sau 10 zile . În acest curs veți obține toată informația de unghii tehnice de a efectua o manechiura in cel mai scurt timp de calitate . Înlăturarea cuticulei cu ajutorul Freze electrice .
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Centru str. Puskin 26
vyky_j@yahoo.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0