Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Web-designer

Web-designer

O profesie mai internaţională decît designer-ul web nu există. Aflîndu-se în Chişinău designer-ul web astăzi poate lucra pentru un client din statul Texas, peste o săptămînă – pentru o companie mare din Germania iar peste o lună angajatorul lui poate fi un businessman nipon.
Profesia de designer-ul web este una din puţinele profesii care permite conform acordului cu angajatorul de a realiza lucrul fără a suporta nervozitatea din transport şi fără a fi prezent în oficiu, adică în aşa-numitul regim „la distanţă”.
Web-designer
3550 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Designer - web: pregătirea de specialitate (program complex)
Profesia de designer-ul web este una din puţinele profesii care permite conform acordului cu angajatorul de a realiza lucrul fără a suporta nervozitatea din transport şi fără a fi prezent în oficiu, adică în aşa-numitul regim „la distanţă”.
Experţii noştri au elaborat pentru Dvs. un program complex de pregătire a „Designer-ilor web”. Studiind conform acestui program complex, veţi primi toate cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru activitatea în domeniul design-ului web. Programul este compus, ţinînd cont de cele mai răspîndite cerinţe ale angajatorilor către designer-ii web. Finisînd studiile conform acestui program complex, veţi deveni un specialist de calificare înaltă, care va putea pretinde cu încredere la un post bun şi salariu mare!

La sfîrşitul studiilor veţi primi certificatul Centrului „VanAr”

Pentru Dumneavoastră – avantajele unice ale programei complexe:
Economie de mijloace – costul programei complexe este mai mic decît setul de cursuri efectuate aparte!
Program de studii convenabil, elaborat personal pentru Dumneavoastră de către managerul nostru, luînd în considerație cerințele Dvs.!
Profitați de aceste beneficii – înscrieți-vă la studii!

«Designer-web» (program complex) include 3 cursuri:

HTML şi CSS. Nivelul 1. Crearea site-urilor după standardele W3C şi trecerea în HTML5 şi CSS3
Adobe Photoshop. Nivelul 1. Grafica raster
Curs Web design - reducere 50%
Faceți economie de mijloace în valoare de 50% la al treilea curs!

Asiguraţi-vă viitorul acum – înscrieţi-vă la cursuri!
Adaugă o recenzie
Recenzii
Utilizator
August 03, 2019
cat timp merge cursul?
Contacte
Contacte
Tighina 65 of. 217
info@vanar.md
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3