Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs Microsoft Excel. Nivel Avansat

Curs Microsoft Excel. Nivel Avansat

Cursul MS Excel Avansat este axat pe aprofundarea cunoștințelor despre MS Excel și pe înțelegerea mai clară a programului. Prin urmare, participarea la acest curs presupune cunoștințe de bază de Excel.
Curs Microsoft Excel. Nivel Avansat
Online
2990 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Cursul are durata de 32 de ore academice și se desfășoară în mod interactiv, cu modele si studii de caz aplicabile în activitatea curentă.

Din acest curs vei învăța cum să folosești formule avansate pentru calcularea datelor și cum să verifici și să validezi corectitudinea datelor introduse. Un alt aspect cu care te vei familiariza este calcularea mediei unui grup de numere folosind funcțiile AVERAGEIF, SUMIF și multe altele. Vei afla despre efectuarea căutărilor cu HLOOKUP și VLOOKUP. Acest curs acoperă, de asemenea, instrumentele de optimizare GOAL SEEK, SOLVER, și merge în profunzime cu tabelele Pivot Table și diagrame.

Cine poate participa?
Acest curs se adresează:

- Publicului larg
- Elevilor/Studenților
- Profesorilor
- Angajaților și managerilor din toate departamentele, care își doresc să descopere funcționalitățile avansate ale programului MS Excel;
- Entităților, organizațiilor, instituțiilor publice.

PROGRAM

Modul 1. Gestiunea datelor (4 ore)

Modul 2. Calcule complexe utilizând funcții și combinații de funcții (8 ore)

Modul 3. Analiza si sinteza datelor (4 ore)

Modul 4. Tabele Pivot (6 ore)

Modul 5. Instrumente de optimizare. (2 ore)


✅ Beneficii în urma aplicării la cursul Microsoft Office:

- Dobândești în scurt timp tehnicile avansate de lucru cu formule, funcții, baze de date, tabele pivot și reprezentări sugestive ale datelor în Excel;
- Toate cunoștințele acumulate în urma cursului îți va da un elan la postul tău de muncă;
- Ai acces la înregistrarea video a seminarului încă o lună după curs. Imediat după terminarea prezentării, aceasta se plasează pe platforma online, astfel încât poți urmări din nou lecțiile, oricând dorești în acest interval de timp;
- Primești certificat de absolvire, util pentru angajarea la companii.

Trainer: Maria Moraru Lector ASEM, Departamentul Informatică și Managementul Informației, formator IT, autor de manuale, culegeri de probleme. A instruit peste 1000 de participanți în cadrul cursurilor deschise și corporative, printre companiile beneficiare se numără: Curtea de Conturi a RM, Serviciul Fiscal de Stat al RM, Autodoc SRL, Synevo, etc.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0