Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Webinar GRATUIT: Azi freelnacer- mâine antreprenor

Webinar GRATUIT: Azi freelnacer- mâine antreprenor

Ești freelancer, mic antreprenor sau ai cea mai tare idee de business însă nu știi cum să începi sau să faci următorul pas?

Atunci ce mai aștepți? Grăbește-te să te înscrii la webinar pentru că te așteaptă 2 ore de informație mega utilă care cu siguranță te va ajuta să găsești motivul de ce stagnezi și nu mergi mai departe.
Ce voi învăța?
  • - Cum treci peste provocările zilnice
  • - Cum investești banii corect
  • - Cum găsești primii clienți
  • - Strategii de marketing
Webinar GRATUIT:  Azi freelnacer- mâine antreprenor
Online
Gratuit
0
Înscrie-te la curs
TALMAZAN SCHOOL
Talmazan School este locul în care oamenii se întâlnesc cu un singur scop: acela de a învăța să pășească sigur și eficient în mediul online.
Descriere
Ești freelancer, mic antreprenor sau ai cea mai tare idee de business însă nu știi cum să începi sau să faci următorul pas?

Atunci ce mai aștepți? Grăbește-te să te înscrii la webinar pentru că te așteaptă 2 ore de informație mega utilă care cu siguranță te va ajuta să găsești motivul de ce stagnezi și nu mergi mai departe.

La webinar vom vorbi despre:
- Cum treci peste provocările zilnice
- Cum investești banii corect
- Cum găsești primii clienți
- Strategii de marketing

SPEAKER: Dumitru Talmazan- certificare Facebook Digital Marketing Associate, certificare MBA Executive, antreprenor digital, speaker internațional și expert în Digital Comunicare.

Când: 25 mai, ora 19:00
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Alexandru cel Bun, nr.108 , Chișinău ,Moldova
echipatalmazan@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0