Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс
  1. Curs Business Excel

Curs Business Excel

În zilele noastre, Excel este un program extrem de solicitat, iar o lacună la acest subiect vă va împiedica mereu să vă optimizați munca.

Cursul se predă pornind de la exemple reale, concrete, întâlnite în practică și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență și a solicitărilor participanților la acest curs
Чему я научусь?
  • - Generezi rapoarte specifice, detaliate, sigure și relevante care să susțină decizii de afaceri - Utilizezi combinații de taste pentru o productivitate mult sporită - Lucrezi cu referințe complexe și externe de conexiuni la date - Aplici cu succes tehnici profesionale pentru soluții eficiente și sigure de calcul tabelar - Formatezi personalizat domenii de celule și tipuri de date - Creezi grafice complexe și dinamice - Stăpânești opțiunile de ajustare și tipărire a tabelelor de dimensiuni mari - Numești celule și domenii de celule ca să le folosească în calcule - Sintetizezi date după criterii și condiții diverse - Validezi date după liste și criterii numerice - Regăsești ușor informații cu ajutorul funcțiilor specifice (VLOOKUP, INDEX) - Consolidezi date din diferite fișiere folosind funcții de agregare - Folosești scenarii pentru simulări de afaceri - Rezolvi probleme de afaceri cu un rezultat propus, utilizând instrumentul Goal Seek; - Optimizezi procese de afaceri cu ajutorul instrumentului „Solver” - An
Curs Business Excel
Online
2990 лей
0
Кишинёв
Румынский
Записаться на обучение
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Описание
În zilele noastre, Excel este un program extrem de solicitat, iar o lacună la acest subiect vă va împiedica mereu să vă optimizați munca.
Cursul se predă pornind de la exemple reale, concrete, întâlnite în practică și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență și a solicitărilor participanților la acest curs

Metoda de lucru este bazată pe: exerciții, demonstrații; aplicativitate; tehnici și noțiuni noi și avansate.
Înregistrare: https://pro-active.md/businessexcel/

PROGRAM
Subiectul 1. Interfața programului Microsoft Excel
Subiectul 2. Lucrul cu datele în foile de calcul
Subiectul 3. Formatarea datelor
Subiectul 4. Calcule. Tipuri de adrese. Utilizarea lor la modelarea diverselor probleme de analiză operațională
Subiectul 5. Printarea conţinutului unei foi de lucru
Subiectul 6. Baze de Date în Excel
Subiectul 7. Tabele Pivot în Excel

De ce să participi la seminar?
Добавить отзыв
Отзывы
Нет отзывов
Контакты
Контакты
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Заказать обратный звонок

Рекомендуемые статьи

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Развитие и самопознание
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Октябрь 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Эксперт дня
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Октябрь 02, 2018
3
Все будет как в сказке, или как нам воспитать наши мысли, чтобы создать желаемую реальность Чему не учат в школе
Мы - то, что мы думаем, и любое выраженное слово - это состояние нашего внутреннего мира. Если бы мы знали, насколько сильны наши мысли, мы никогда не позволим себе думать негативно. Мы предлогаем конкретные советы для когнитивной детоксикации. Приятного чтения!
Январь 22, 2018
1
Искусство детской анимации или как правильно организовать праздник для вашего ребенка Эксперт дня
Как правильно выбрать детского аниматора и устроить незабываемый праздник? Что нужно учитывать при организации праздника, и какие ошибки нужно избежать? О профессии аниматора и об о всех организационных моментах остающихся за кадром поговорим с Анастасией Бец, аниматор с 8-летним стажем, директор фирмы Businkamd
Май 30, 2018
0