Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс

Эксперт дня

Искусство детской анимации или как правильно организовать праздник для вашего ребенка
0
3207
Как правильно выбрать детского аниматора и устроить незабываемый праздник? Что нужно учитывать при организации праздника, и какие ошибки нужно избежать? О профессии аниматора и об о всех организационных моментах остающихся за кадром поговорим с Анастасией Бец, аниматор с 8-летним стажем, директор фирмы Businkamd
Читать дальше »
Pasiunea pentru cuvânt - o afacere mai puțin ordinară
0
3768
Poate fi copywritingul o afacere profitabilă? Cât de bine scriu moldovenii? Cum devii un redactor de succes și de ce ai nevoie? Pe toate le aflăm de la fondatoarea biroului lingvistic MOT A MOT, Lucia Cujbă, tânăra care știe să transforme orice risc în oportunitate.
Читать дальше »
Despre blogging și secretele reușitei online
0
4121
Elena Cara, deținătoarea blogului Motivonti.ro, este o tânără ambițioasă din Republica Moldova, care reușește să combine cu succes rolul de blogger bucureștean cu cel de mămică responsabilă. Aflăm astăzi de la ea cum începi activitatea online, care sunt investițiile și secretele reușitei.
Читать дальше »
Designul interior - pasiunea convertită în afacere
2
8603
Astăzi îi oferim cursorul Nadejdei Vameș – expert în arta designului interior, antreprenoare de succes, o femeie puternică, frumoasă și înțeleaptă, care știe cât valorează munca și crede în faptul că fericirea se naște din creație. 7 ani de activitate în domeniu, experiență de antreprenor în Moldova și, mai nou, în SUA, la New York, proiecte în design rezidențial și comercial – despre toate acestea ne va povesti cu sinceritate, venind cu sfaturi foarte bune nu numai pentru designerii începători, dar și pentru antreprenorii din alte domenii.
Читать дальше »
Cum învățăm corect limba engleză? Sfatul expertului
0
11255
Astăzi discutăm cu Margarita Druță, fondatoarea școlii de engleză Fantastic English, care ne va povesti despre secretele unui studiu eficient al limbii engleze, despre cele mai frecvente greșeli comise în procesul de învățare și metodele care chiar dau rezultate. Deschide carnețelul și notează :)
Читать дальше »