Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс

Все записи

Coaching Support Group organizeaza a doua intalnire la Chisinau
0
295
Coaching Support Group organizeaza o noua intalnire la Chisinau, pe 7 martie, care are ca scop promovarea si constientizarea publicului cu privire la coaching si la beneficiile oferite de coaching. Este al doilea eveniment de acest tip, dupa lansarea grupului de catre Noble Manhattan powered by PCT, la inceputul lunii februarie.
Читать дальше »
Noble Manhattan Coaching lanseaza Coaching Support Group la Chisinau
0
288
Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa persoane din diferite domenii care sunt interesate de dezvoltare personala si de coaching. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.
Читать дальше »
Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
332
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Читать дальше »
Cum obținem performanțe mai bune la locul de muncă?
0
479
Am ales să vărbim despre destinul de angajat, despre provocările vieții cooperatiste și despre metodele care te pot ajuta să ieși din rutină și să te simți bine acolo unde îți desfășori activitatea.
Читать дальше »
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu
0
949
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Читать дальше »