Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс

Все записи

Limba engleză pentru copii. Când este momentul potrivit să-ți înscrii copilul la cursuri de engleză?
0
2561
Ritmul alert al lumii în care trăim influențează mai mulți părinți să-și înscrie copiii la cursuri de limbă engleză din fragedă copilărie, iar odată cu această decizie, apar și multe mituri despre când este momentul potrivit să ocupi timpul copiilor cu studierea unei limbi străine sau cum să transforme lecțiile în activitatea preferată a copiilor.
Читать дальше »
Coaching Support Group organizeaza a doua intalnire la Chisinau
0
2953
Coaching Support Group organizeaza o noua intalnire la Chisinau, pe 7 martie, care are ca scop promovarea si constientizarea publicului cu privire la coaching si la beneficiile oferite de coaching. Este al doilea eveniment de acest tip, dupa lansarea grupului de catre Noble Manhattan powered by PCT, la inceputul lunii februarie.
Читать дальше »
Noble Manhattan Coaching lanseaza Coaching Support Group la Chisinau
0
2695
Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa persoane din diferite domenii care sunt interesate de dezvoltare personala si de coaching. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.
Читать дальше »
Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
2612
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Читать дальше »
Cum obținem performanțe mai bune la locul de muncă?
0
2979
Am ales să vărbim despre destinul de angajat, despre provocările vieții cooperatiste și despre metodele care te pot ajuta să ieși din rutină și să te simți bine acolo unde îți desfășori activitatea.
Читать дальше »