Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс

Все записи

Noble Manhattan Coaching lanseaza Coaching Support Group la Chisinau
0
27
Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa persoane din diferite domenii care sunt interesate de dezvoltare personala si de coaching. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.
Читать дальше »
Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
109
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Читать дальше »
Cum obținem performanțe mai bune la locul de muncă?
0
175
Am ales să vărbim despre destinul de angajat, despre provocările vieții cooperatiste și despre metodele care te pot ajuta să ieși din rutină și să te simți bine acolo unde îți desfășori activitatea.
Читать дальше »
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu
0
408
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Читать дальше »
Искусство детской анимации или как правильно организовать праздник для вашего ребенка
0
476
Как правильно выбрать детского аниматора и устроить незабываемый праздник? Что нужно учитывать при организации праздника, и какие ошибки нужно избежать? О профессии аниматора и об о всех организационных моментах остающихся за кадром поговорим с Анастасией Бец, аниматор с 8-летним стажем, директор фирмы Businkamd
Читать дальше »