Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Cine suntem noi?

Cercetătorii au demonstrat că stimularea constantă a activității cerebrale mărește durata vieții și ajută la menținerea tinereții organismului. În acest sens, site-ul Cursor.md și-a propus să contribuie la “’întinerirea” societății moldovenești și să devină o resursă de instruire, educare și dezvoltare personală veritabilă.

Platforma a fost creată cu multă dragoste și gânduri bune pentru toți iubitorii de carte și de frumos, dornici de a se dezvolta, de a învăța lucruri noi, de a ieși din zona de confort și de a-și dezvălui adevăratul potențial. Ne propunem să fim activi, deschiși, sinceri și de folos utilizatorilor noștri, oferindu-le cele mai bune informații cu privire la educație, autocunoaștere, self-improvement și carieră, venind cu exemple relevante, oferte de cursuri și traininguri în toate domeniile și localitățile din țară.

Înscrie-te la cursuri - Dacă vrei o nouă direcție în cariera ta, să studiezi ceva nou, să recreezi, să devii mai bun în ceea ce faci și să-ți îmbunătățești competențele profesionale, vei găsi aici cursurile și trainingurile de care ai nevoie atât în variantă live, cât și online, din țară și de peste hotare. Totodată, suntem alături cu sfaturi, informații utile și exemplele altor oameni, care cu siguranță ar putea să te inspire și să te motiveze în drumul tău spre împlinire. 

Postează anunțuri - Dacă ești expert într-un anumit domeniu, reprezinți o companie sau o instituție care organizează cursuri de instruire și dezvoltare personală în orice localitate din țară, platforma noastră te va ajuta să ajungi mai rapid la publicul tău țintă. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să postezi anunțul sau să ne scrii la adresa: info@cursor.md

Noi suntem ceea ce cunoaștem, după cum spunea maestrul Osho, de aceea credem că ceea ce învățăm astăzi va fi imaginea noastră de mâine.