Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Șoferie

Live
Cursuri de soferie categoria A1, B, C, E
Autovehicul Com SRL
0
3700 MDL
Buiucani
Ianuarie 29, 2018
Live
Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”
Pavel Rozovel
0
5000 MDL
Chișinău
Decembrie 18, 2017
Live
Cursuri de soferi categoria B
Autocursprim
0
3600 MDL
Chișinău
Ianuarie 26, 2018
Live
Școala Auto Maestro
S.R.L. "Auto Capița"
0
4000 MDL
Chișinău
Decembrie 07, 2017

Articole de blog

Cum faci o carieră în SEO și ce înseamnă a fi expert în domeniu? Expertul zilei
Ce înseamnă un site perfect, apreciat atât de către utilizatori, cât și de motoarele de căutare? Cum devenim experți în optimizarea și promovarea site-urilor? Despre SEO și subtilitățile unei dintre cele mai populare profesii ai secolului XXI discutăm cu Radu Plugaru, fondatorul companiei SEOlium, expert SEO, programator și poet din fire :)
Martie 19, 2018
0
Cum învățăm corect limba engleză? Sfatul expertului Expertul zilei
Astăzi discutăm cu Margarita Druță, fondatoarea școlii de engleză Fantastic English, care ne va povesti despre secretele unui studiu eficient al limbii engleze, despre cele mai frecvente greșeli comise în procesul de învățare și metodele care chiar dau rezultate. Deschide carnețelul și notează :)
Martie 08, 2018
0
Designul interior - pasiunea convertită în afacere Expertul zilei
Astăzi îi oferim cursorul Nadejdei Vameș – expert în arta designului interior, antreprenoare de succes, o femeie puternică, frumoasă și înțeleaptă, care știe cât valorează munca și crede în faptul că fericirea se naște din creație. 7 ani de activitate în domeniu, experiență de antreprenor în Moldova și, mai nou, în SUA, la New York, proiecte în design rezidențial și comercial – despre toate acestea ne va povesti cu sinceritate, venind cu sfaturi foarte bune nu numai pentru designerii începători, dar și pentru antreprenorii din alte domenii.
Ianuarie 08, 2018
2
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre,nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Vă propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
2