Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Toate articolele

Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
59
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Continuare
Cum obținem performanțe mai bune la locul de muncă?
0
105
Am ales să vărbim despre destinul de angajat, despre provocările vieții cooperatiste și despre metodele care te pot ajuta să ieși din rutină și să te simți bine acolo unde îți desfășori activitatea.
Continuare
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu
0
367
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Continuare
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită
3
2878
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Continuare
Pasiunea pentru cuvânt - o afacere mai puțin ordinară
0
1322
Poate fi copywritingul o afacere profitabilă? Cât de bine scriu moldovenii? Cum devii un redactor de succes și de ce ai nevoie? Pe toate le aflăm de la fondatoarea biroului lingvistic MOT A MOT, Lucia Cujbă, tânăra care știe să transforme orice risc în oportunitate.
Continuare