Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Toate articolele

10+ greșeli pe care trebuie neapărat să le eviți când înveți programare
0
457
Învățarea programării este o călătorie plină de provocări și obstacole. Eroarea este un element natural și esențial al acestui proces. Însă, identificarea și înțelegerea greșelilor comune ne poate ajuta să creștem mai repede. Iată 10 dintre cele mai frecvente greșeli pe care începătorii în programare le fac și cum să le evităm.
Continuare
Limba engleză pentru copii. Când este momentul potrivit să-ți înscrii copilul la cursuri de engleză?
0
2636
Ritmul alert al lumii în care trăim influențează mai mulți părinți să-și înscrie copiii la cursuri de limbă engleză din fragedă copilărie, iar odată cu această decizie, apar și multe mituri despre când este momentul potrivit să ocupi timpul copiilor cu studierea unei limbi străine sau cum să transforme lecțiile în activitatea preferată a copiilor.
Continuare
Coaching Support Group organizeaza a doua intalnire la Chisinau
0
3032
Coaching Support Group organizeaza o noua intalnire la Chisinau, pe 7 martie, care are ca scop promovarea si constientizarea publicului cu privire la coaching si la beneficiile oferite de coaching. Este al doilea eveniment de acest tip, dupa lansarea grupului de catre Noble Manhattan powered by PCT, la inceputul lunii februarie.
Continuare
Noble Manhattan Coaching lanseaza Coaching Support Group la Chisinau
0
2770
Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa persoane din diferite domenii care sunt interesate de dezvoltare personala si de coaching. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.
Continuare
Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
2690
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Continuare