Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Toate articolele

Despre blogging și secretele reușitei online
0
533
Elena Cara, deținătoarea blogului Motivonti.ro, este o tânără ambițioasă din Republica Moldova, care reușește să combine cu succes rolul de blogger bucureștean cu cel de mămică responsabilă. Aflăm astăzi de la ea cum începi activitatea online, care sunt investițiile și secretele reușitei.
Continuare
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită
2
2593
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre,nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Vă propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Continuare
Ce zi frumoasă umblă pe pământ sau 5 motive de a zâmbi în fiecare zi
0
242
E ultima lună de iarnă. O altă iarnă din viața noastră. Cât de amorțită nu ar părea natura în această clipă, viața continuă: a mea, a ta, a lor, a fiecăruia – viața continuă și condeiul ne aparține în totalitate.
Continuare
Pasiunea pentru cuvânt - o afacere mai puțin ordinară
0
1216
Poate fi copywritingul o afacere profitabilă? Cât de bine scriu moldovenii? Cum devii un redactor de succes și de ce ai nevoie? Pe toate le aflăm de la fondatoarea biroului lingvistic MOT A MOT, Lucia Cujbă, tânăra care știe să transforme orice risc în oportunitate.
Continuare
Designul interior - pasiunea convertită în afacere
2
1083
Astăzi îi oferim cursorul Nadejdei Vameș – expert în arta designului interior, antreprenoare de succes, o femeie puternică, frumoasă și înțeleaptă, care știe cât valorează munca și crede în faptul că fericirea se naște din creație. 7 ani de activitate în domeniu, experiență de antreprenor în Moldova și, mai nou, în SUA, la New York, proiecte în design rezidențial și comercial – despre toate acestea ne va povesti cu sinceritate, venind cu sfaturi foarte bune nu numai pentru designerii începători, dar și pentru antreprenorii din alte domenii.
Continuare