Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Toate articolele

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu
0
229
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Continuare
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită
3
2706
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Continuare
Pasiunea pentru cuvânt - o afacere mai puțin ordinară
0
1261
Poate fi copywritingul o afacere profitabilă? Cât de bine scriu moldovenii? Cum devii un redactor de succes și de ce ai nevoie? Pe toate le aflăm de la fondatoarea biroului lingvistic MOT A MOT, Lucia Cujbă, tânăra care știe să transforme orice risc în oportunitate.
Continuare
Despre blogging și secretele reușitei online
0
587
Elena Cara, deținătoarea blogului Motivonti.ro, este o tânără ambițioasă din Republica Moldova, care reușește să combine cu succes rolul de blogger bucureștean cu cel de mămică responsabilă. Aflăm astăzi de la ea cum începi activitatea online, care sunt investițiile și secretele reușitei.
Continuare
Ce zi frumoasă umblă pe pământ sau 5 motive de a zâmbi în fiecare zi
0
283
E ultima lună de iarnă. O altă iarnă din viața noastră. Cât de amorțită nu ar părea natura în această clipă, viața continuă: a mea, a ta, a lor, a fiecăruia – viața continuă și condeiul ne aparține în totalitate.
Continuare